Winnen: Beloningsstempels van Studio Liefhebberen

Winnen: Beloningsstempels van Studio Liefhebberen

(Door Manon) Ben jij ook zo’n fan van beloningsstickers en stempels? Ik wel. En zeker de kinderen uit mijn klas zijn enthousiast. Ze vinden het altijd weer een verrassing waarmee hun werk beloond is. Een krabbel, een opmerking, een sticker of een stempel alles vinden ze leuk.

Kadootje

Een tijd geleden was ik op zoek naar een leuk kadootje voor mijn schoonzus. Ook zij is juf op een basisschool en houdt net als ik zelf van allerlei leuke hebbedingetjes voor in de klas. Al gauw kwam ik uit bij de site van Studio Liefhebberen. Hier verkopen ze leuke stempels die gepersonaliseerd kunnen worden voor allerlei gelegenheden. En dus ook voor meesters en juffen. Op Facebook had ik het wel al eens voorbij zien komen, maar nog nooit had ik echt gekeken wat het precies was. Zelf zou ik dit helemaal geweldig vinden, dus ik wist bijna zeker dat ik mijn schoonzusje er ook vast heel blij mee zou maken.

Studio Liefhebberen

Studio Liefhebberen bestaat ruim twee jaar nu. Het is opgezet door een bovenbouw juf die een manier zocht om haar creativiteit kwijt te kunnen. Na heel veel gedoe, gespeur, mislukkingen etc. is het Marrit gelukt om een manier te vinden om persoonlijke stempels te maken. Af en toe ontwerpt ze ook een stempel voor in de klas, zoals de nakijkstempel, of een stempel met daarop de naam van de juf of meester. Daarnaast ontwerpt ze geboortekaartjes en wenskaarten.

Soorten en maten

Nadat ik wat had rondgekeken op de website was ik helemaal verkocht. Je kunt er verschillende soorten en maten stempels bestellen. Rond, vierkant, groot en klein, met of zonder handvat, algemene stempels en stempels met een persoonlijk tintje. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp of logo aan te leveren. Hoe gaaf is dat?

Je vindt steeds meer ontwerpen op haar website, er komen steeds meer leuke stempels voor meesters en juffen voorbij. Stempels als motivatie, stempels die een opmerking maken over het gemaakte werk, of gewoon een leuke stempel als beloning. Maar zoals ik al zei kun je ook gewoon je eigen wensen doorsturen en daar maakt ze dan iets moois van.

Juffenstempel

Mijn keuze was meteen gevallen op de ronde juffenstempel. Ik koos voor een vogeltje en de tekst Goed gedaan, en juf Kelly. Het ontwerp ontving ik snel via de mail en nadat ik het had goedgekeurd werd de stempel gemaakt en opgestuurd. Een paar dagen later lag hij bij me op de mat. De stempel zal verpakt in een leuk zakje, het was echt een kadootje om te geven. En gelukkig was mijn schoonzus er heel erg blij mee!

Winnen!!!!

Het leuke is nu, dat jij een setje van 5 beloningstempels naar keuze kan winnen! Laat hieronder (op de site dus) een reactie achter waarom jij ze zou willen winnen en wie weet kun jij met deze geweldig leuke stempels aan de slag in je klas! En oja, neem zeker eens een kijkje op www.liefhebberen.nl ! Dinsdag 30 januari maak ik de winnaar bekend.

BewarenBewaren

BewarenBewaren