Winnie de Poeh 90 jaar vriendschap

Mijn eerste herinnering aan Winnie de Poeh is op een gure herfstmiddag met een dekentje op de bank naar de televisie kijken met Willem Nijholt als verteller. Winnie de Poeh viert nu al 90 jaar vriendschap! 

Winnie de Poeh

En nu zit ik, ook op een gure herfstmiddag, onder de Swaddle van Winnie de Poeh op de bank dit blog te tikken.

Favorieten

‘Klein vies wolkje’ is mijn favoriete scene. Winnie de Poeh probeert zijn favoriete maaltje, honing, te pakken uit een bijennest door er met een ballon heen te vliegen. Hij vermomt zichzelf als vies regenwolkje, maar de modder druipt er natuurlijk direct af als hij de lucht in vliegt. Natuurlijk ontdekken de bijen het meteen. Arme Poeh.

Iejoor was mijn favoriete figuur. Wat wilde ik hem graag gelukkig maken!

Winnie de Poeh 90 jaar vriendschap

Winnie de Poeh 90 jaar vriendschap

Afgelopen vrijdag mochten mijn zoontje en ik op het voorleesfeest zijn van Winnie de Poeh zijn. Er was een heerlijke Engels brunch en Job Schuring las verhaaltjes voor uit het boekje Winnie de Poeh – Op avontuur in Nederland. Deze verhalenbundel kreeg je gratis bij de Ouders van Nu eind september. Winnie de Poeh gaat in dit boekje op zoek naar de mooie plekken van Nederland.

Winnie de Poeh feest

Er waren heerlijke (Engelse) hapjes, een knutselhoek waar je een verjaardagskaart mocht maken voor Winnie de Poeh, je kon een foto af laten drukken met #90jaarvriendschap en er was volop speelgoed voor de kleintjes.
Ik mocht een mooie bos bloemen samenstellen die ik mee naar huis kon nemen. Na afloop kregen we een geweldige goodiebag met mooie babyproducten die ik bewaar voor mijn zwangere vriendin.


Het was super georganiseerd, ontzettend leuk dat wij op het verjaardagsfeestje van Winnie de Poeh mochten zijn.