Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos

Het was de eerste voorstelling in een groot theater voor onze peuter. Vol aandacht zat hij op de wiebelende -want nog niet zwaar genoeg- fluwelen rode theaterstoel en keek met grote ogen naar Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos

De liefste hondjes van de wereld Woezel & Pip zijn terug in het theater met een heerlijke muzikale theater spinoff van de succesvolle bioscoopfilm van begin dit jaar.  In de Tovertuin ontmoeten Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie. Samen met al hun vriendjes gaan de hondjes op zoek naar de stelende Sloddervos. 

De eerste theatervoorstelling

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos

Onze peuter is 2,5, een mooi moment om voor het eerst naar het theater te gaan. Hij was al rond de voorleesdagen met mijn ouders naar een voorstelling in de bibliotheek geweest. Dit ging prima, dus ik durfde het wel aan om hem mee te nemen naar de schouwburg. We hadden een mooi plekje op de 8e rij, naast de mannen van het licht en geluid. Perfect zicht dus.

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos

Vanaf 2 jaar

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar en duurt een uur. Na een half uur wilde onze peuter bij mij op schoot, hij vond het toch wel een beetje spannend. Vooral een enge boom tijdens de logeerpartij van Woezel & Pip.

Leuke voorstelling!

Het was niet te eng voor hem, hij bleef het hele uur geboeid. Na een half uur zag je wel wat kindjes rondlopen in de zaal, ze hielden het zitten niet meer vol. Onze peuter keek de hele voorstelling geboeid en met rode wangen naar de voorstelling. Hij klapte dapper mee als er geapplaudisseerd werd.

Zelf moest ik even wennen aan het geluid. Bij voorstellingen voor mezelf is iedereen stil, maar hierbij natuurlijk niet. Lijkt me voor de spelers veel energie geven, zoveel respons uit het publiek.
De spelers werken keihard. Drie voorstellingen op een dag en ze bouwen de hele voorstelling zelf op. Tijdens het stuk rollen ze zelf onderdelen van het decor op het podium, heel zwaar lijkt me dat.

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos

Op de foto

Na de voorstelling kun je met Woezel & Pip op de foto, er staan twee hele grote knuffels in de hal. En natuurlijk is er genoeg merchandise te koop.

Wij vonden het een leuke voorstelling.
Kijk voor de speellijst op de speciale Woezel en Pip website