Zomer 2020 jufmaike.nl

Zomer 2020 op jufmaike.nl

Wat een jaar was 2020! Ik denk dat we er allemaal een beetje van bij moeten komen deze zomervakantie. Dat ga ik ook doen, maar de site blijft wel doorgaan. Hoe? Dat lees je in zomer 2020 op jufmaike.nl

Zomer 2020 op jufmaike.nl

Terwijl ik dit typ is het mooi weer buiten en heb ik zin om veel uitjes te doen met mijn gezin. Maar ik tik nog even door, zodat de site wel doorgaat in de zomervakantie. Op een lagere frequentie uiteraard, want straks pak ik ook even drie weken vakantie. Ik werk dus nog even door om alle blogs van mij en van mijn bloggersteam, zodat er elke week nog drie blog online komen.

Welke dagen en wat kun je verwachten?

Op maandag, woensdag en vrijdag verschijnt er een nieuw blog online. We zullen deze zomervakantie starten met blogs die bij de vakantie passen, zoals leuke puzzels die je kunt doen, audioboeken die je kunt luisteren, prentenboeken en vakantiespelletjes.

Verderop in de vakantie gaan we alweer vooruit kijken op het nieuwe schooljaar met start van het schooljaar in het speciaal onderwijs, groep 7 en nieuwe winacties. Ook lees je wat meer over specifieke aanpakken, zoals bij ADHD.

Zoeken maar

En wil je wel alvast inspiratie opdoen voor het nieuwe schooljaar? Er staat echt van alles op. Ik ga ook kijken of ik genoeg tijd vind om blogs te optimaliseren (verbeteren), zodat je ze nog makkelijker vindt.

Kijk vooral ook even in de webshop, per 1 september gaan de prijzen omhoog, dus sla je slag voor het nieuwe schooljaar ;).

Social media

Facebook

Op Facebook zal er niet zoveel veranderen. We zetten er elke dag ‘s morgens de link naar een oud blog erop en ‘s avonds een leuke quote of vraag, zodat het blijft doorlopen. Het enige verschil is dat ik even niet reageer erop. Ook dit zullen dus eerst leuke blogs voor de vakantie zijn en later in de vakantie over het nieuwe schooljaar starten. Even geen zin om te volgen? Prima natuurlijk! Zet dan even de meldingen uit en zet ze weer aan als je weer nieuwe inspiratie op wilt doen.

Instagram

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. (Is overigens niet van Pippi Langkous, lees het hier ;)). Ik ga een week detoxen van Instagram. Vanaf 26-7 gooi ik de app van mijn telefoon en duik even voor een week onder een steen. Ik ben benieuwd hoe me dat bevalt, ik denk dat ik wat tijd over ga hebben, want vind het veel te leuk om plaatjes te scrollen ;). Hopelijk zie ik je erna weer terug!

Wens ik jullie allemaal een hele fijne, verdiende zomervakantie!