Zomerrooster jufmaike.nl 2019

Zomerrooster jufmaike.nl 2019

Het voelt wel alsof we in het midden van het land even extra hard moesten bikkelen, maar ook wij hebben de zomervakantie gehaald ;). Je hebt het misschien al gemerkt, maar het zomerrooster op jufmaike.nl is ook van kracht. Ik vertel je hoe en wat.

Hoera, ik heb nu ook zomervakantie! En meteen de eerste twee weken neem ik ook even vakantie van de site. Voor hoelang ik dat vol houd, want dat is meestal niet zo lang haha. Ik laat in ieder geval de eerste week de laptop dicht en de tweede week probeer ik ook zo min mogelijk te doen. Daarna heb ik vast weer de schrijfkriebels, maar dat vind ik altijd prima. Mailtjes en regeldingen doe ik na die twee weken weer.

En na de eerste twee weken zijn ook mijn kinderen nog thuis, want die hoeven van ons in vakanties niet naar de opvang. Dus kan ik ook niet zoveel en zal ik wel af en toe in de avonden werken. Maar daarom dus wel een zomerrooster op jufmaike.nl.

Zomerrooster jufmaike.nl 2019

Ik was er stiekem al mee begonnen: een zomerrooster. Normaal gesproken zet ik (bijna) elke dag een blog online, in de zomervakantie is dat 3 keer per week. Op maandag, woensdag en vrijdag zie je een nieuw blog verschijnen.

Ik zei altijd: er komen toch minder mensen op mijn site in de zomervakantie, dus plaats ik minder blogs. Maar dat kan ik nu niet meer zeggen. Ik merkte in de afgelopen twee weken, toen al een deel van het land vakantie had, dat er juist nog veel mensen op mijn site kwamen. Al veel collega’s zijn op zoek naar materiaal voor de voorbereiding en de eerste schoolweken.

Ik heb afgelopen jaar veel tijd besteed aan het goed vindbaar maken van mijn site via de zoekmachines. Dat werkt wel, dus daar ga ik na de vakantie vrolijk mee verder.

Maar ik denk dat het in de overlappende weken zomervakantie wel rustiger zal zijn op de site. En ik moet zelf ook even uitrusten natuurlijk, dus toch een zomerrooster.

Tot wanneer het zomerrooster is? Dat weet ik eigenlijk nog niet. Dat hangt af van hoeveel ik kan werken als mijn kinderen thuis zijn…

Wat kun je verwachten?

Elke maandag, woensdag en vrijdag dus toch nog een nieuw blog online! Ik heb gelukkig een mooi team van bloggers om me heen kunnen verzamelen die voor hun vakantie nog mooie content voor jullie hebben aangeleverd. Het zijn vooral tips voor de eerste schoolweken, zoals een brief die je naar de ouders kunt mailen en een idee over gesprekken voeren met de leerlingen erbij. Zit je daar niet op te wachten? Prima, kijk je even niet. En kom dan na je vakantie gerust terug om de inspiratie te lezen :).

Meldingen uitzetten Facebook

Kom je vaak via Facebook op de site, maar heb je daar ook even geen zin in? Je kunt je meldingen uitzetten.

Facebook meldingen uitzetten

Klik op volgend.
Je kunt mijn pagina helemaal niet meer volgen, maar je kunt ook onderaan de meldingen uitzetten.
Dan kun je ze na je vakantie weer aanzetten.

En verder

En verder kun je natuurlijk alles op mijn site vinden via de zoekfunctie, dus doorscrollen kan altijd. Ik reageer even niet op mijn mail, dus verkoop tijdelijk even geen lespakketten, maar van 5 augustus probeer ik die mails wel weer te beantwoorden.

Fijne zomervakantie!!!

Afbeelding van song_about_summer/Shutterstock