Zomerrooster op jufmaike.nl

Zomerrooster op jufmaike.nl

Ik heb zomervakantie van school. Er zal ook een aangepast rooster qua blogs zijn op jufmaike.nl. Zomerrooster op jufmaike.nl

Zomerrooster op jufmaike.nl

Ik heb me voor twee dagen opgesloten in een hotel om zoveel mogelijk blogs te schrijven. Ik schrijf vooruit, zodat ik zometeen ook een aantal weken zomervakantie heb zonder te hoeven schrijven. Ook al doe ik dat ook heel graag ;). Ik ga me dan richten op het gezin, op vakantie, veel lezen en heerlijk uitrusten.

Wanneer komen er blogs?

Het idee is om elke maandag, woensdag en vrijdag van mijn zomervakantie een nieuw blog te laten verschijnen. Dit kan een blog van mezelf zijn, maar ook een blog van een van de leden van mijn bloggersteam. De overige dagen zal ik een blog-uit-de-oude-doos op Facebook plaatsen. Deze plan ik van tevoren in.

Maar als nou blijkt dat ik deze dagen meer blogs heb, dan kan het zijn dat er nog meer nieuwe blogs verschijnen op de andere dagen. Maar in principe dus elke maandag, woensdag en vrijdag.

Bekijk ook: TIPS VOOR DE ZOMERVAKANTIE VANUIT DE SITE

Maar waarom een hotel?

Ik heb een filmpje op Instagram Stories gemaakt waarom ik dan in een hotel zit nu. Voor de mensen zonder Instagram, heb ik het filmpje gedownload. 

Ga ik nog op vakantie?

Jazeker! En als je daar meer van wilt zien, moet je me zeker even volgen op Instagram. Daar zal ik vooral leuke foto’s en stories delen van onze zomervakantie.

Lees ook: ZOMERVAKANTIE BUCKETLIST VOOR LEERKRACHTEN

Waarom wel nieuwe blogs in de vakantie?

Ik merk dat de meeste volgers van de website het fijn vinden om ook in de zomervakantie te blijven lezen op de site. Ze zien het als ontspanning, willen leuke tips of bereiden zich alvast voor op het nieuwe schooljaar.

En als je liever niet mee wil lezen, omdat je in de vakantie ook graag even loskomt van je werk, zet dan je meldingen uit. Snap ik helemaal!

Fijne zomervakantie! 

Uitgelichte foto: Shutterstock

BewarenBewaren