Zomervakantie Landal 2021

Zomervakantie Landal 2021

We zijn al jaren groot fan van de vakantieparken van Landal en hebben er dan ook al aardig wat bezocht. Het ging weer snel met de boekingen in Nederland dit jaar, maar er is zeker ook nog wat beschikbaar deze zomervakantie. Ik zocht voor je uit wat je nu nog kunt boeken. Zomervakantie Landal 2021

Zomervakantie Landal 2021

We mogen vaak een weekendje weg, maar we hebben het zelf ook regelmatig geboekt. Zelfs in de zomervakantie bedenken we vaker dat we nog even een weekendje erbij pakken en er is altijd nog wat beschikbaar. De huisjes zijn netjes, de meesten hebben een vrij nieuwe inrichting en op de parken is er altijd genoeg te doen. Zeker nu in de zomervakantie is er een activiteitenprogramma, zoals knutselen, schminken en escape game doen en voor alsnog zijn de zwembaden open. De parken leven nu al een tijdje met de Coronaregels en hebben alle restricties goed op orde. Ik voel me er in ieder geval fijn. Bekijk hier alle mogelijkheden voor de zomervakantie.

Wat is nog beschikbaar?

Als je een week op vakantie wil is er nog best wat mogelijk.

Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals

Natuurlijk is Landal Hoog Vaals op een prachtige plek, al is het nu natuurlijk wel kijken hoe het ervoor staat met alle overstromingen. Zover ik kan zien kun je het park nog gewoon bezoeken, maar slim om even te bellen naar het park mocht je van plan zijn om te gaan. Er is een leuk terras, grote speeltuinen voor de kinderen, een lange glijbaan in het zwembad, een indoor speelparadijs. Kinderen vanaf acht jaar kunnen hun hart ophalen bij de grote entertainmenthal.

Bekijk het hier

Landal Reeuwijkse plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen - Review

Eind juli is Landal Reeuwijkse plassen nog beschikbaar waar wij een keer in december waren. Het lijkt me ook echt tof om in de zomer te bezoeken, want het is een waterrijk park. Ik wil wellicht een SUP-board kopen en vanaf je huisje kun je dan zo het water in plonsen. Je kunt ze ook huren op het park, heerlijk lijkt me dat! Ik ben helemaal verslingerd geraakt aan SUPpen na een privéles die ik zelf boekte. Er zijn ook verschillende bootjes en kano’s te huur.

Bekijk het hier

Korte vakantie

Wil je een midweek of een weekend op vakantie met Landal? Dan heb je nog veel meer mogelijkheden.

Landal Heideheuvel

Weekend Landal Heideheuvel

In het weekend kun je naar Landal Heideheuvel, een van onze favorieten, omdat het zo’n gemoedelijk park is én je gemakkelijk de Veluwe kunt bezoeken. Vooral het atelier is bij ons en onze kinderen favoriet, ook fijn bij slecht weer! Ze vinden de grote knikkerbaan helemaal fantastisch, net als het kinetisch zand en de mogelijkheid om hout te bewerken. Het is voor de zomervakantie een van de wat goedkopere parken. Maar er is genoeg te doen: je bent snel in het bos, je kunt er zwemmen met een leuk klein glijbaantje, het atelier is echt heel leuk en er is zelfs een blote voetenpad.

Bekijk het hier

Wat is jouw favoriete Landal park?

Er staan affiliate links in dit blog.