Juf Maike

Maike stoel

Wil je meer tijd voor jezelf en je werk kunnen loslaten als jij dat nodig hebt?

Laat mij je helpen om thuis niet te stressen over schoolwerk, te focussen op het nu en die eindeloze stroom mail te stoppen.

Download het gratis e-book Werk loslaten via je mail:

Je bent leerkracht en je staat vol passie in het vak. Je hart en je hoofd zijn vaak bij de kinderen in de klas. De lessen kunnen altijd beter, mooier, leuker. Je doet alles om zoveel mogelijk uit je leerlingen te halen.

Maar je loopt over. Het is teveel tegelijk. Na een lange werkdag plof je op de bank, geen energie meer om iets te ondernemen. Pling, daar gaat weer een melding van de schoolmail. Toch maar even kijken wat er is gestuurd…

Wil je dit? 

Een rustig hoofd

Tijd hebben voor je hobby’s

Meer balans tussen school en thuis

Er thuis en op school voor de volle 100% er zijn 

Je schoolwerk thuis kunnen loslaten

Je mail de baas zijn

Ja ik wil mijn werk meer loslaten!

Download het gratis e-book Werk loslaten:

Over Maike

Ik ben Maike, 36 jaar en woon met mijn man, Jozua Douglas, en twee kinderen in Wijk bij Duurstede. Ik sta ruim tien jaar voor de klas en sinds 2012 inspireer ik leerkrachten en ouders via mijn website jufmaike.nl. Ik geef nu een dag per week les aan groep 6, wat ik soms best pittig vind. Vanaf het begin van mijn carrière als leerkracht dacht ik altijd na over de werkdruk in het onderwijs. Die is hoog, maar je kunt er zelf ook veel aan doen om het te verlagen.

Ik las veel over plannen en focus houden op je werk en zodoende groeide ik hierin. In mijn werk als leerkracht pas ik veel tips toe in de praktijk en experimenteer ik met nieuwe ideeën. Van daaruit verkocht ik het e-book Plannen voor leerkrachten meer dan 250 keer. Met deze online training ga ik een stapje verder. Meer verdieping, praktische tips om direct te beginnen en achtergrondinformatie. Hiermee hoop ik je te kunnen inspireren om zelf je werkdruk aan te pakken.