Juf Maike

Over jufmaike.nl

Leuk je op jufmaike.nl te zien!

Missie

Kinderen helpen in hun ontwikkeling door tips hiervoor te geven aan ouders, leid(st)ers en leerkrachten en leerkrachten goed voor zichzelf en hun vak te laten zorgen. 

jufmaike.nl is de website voor leerkrachten en ouders vol tips voor de ontwikkeling, herkenbare blogs, humor, actualiteit, winacties en reviews. 
Regelmatig komt er een blog online van Juf Maike of geschreven door een van de bloggers in allerlei onderwerpen; vol creativiteit, kennis en ervaring. 

In 2012 ben ik deze site gestart om een plek te hebben voor al mijn creatieve ideeën als leerkracht. De site trekt inmiddels meer dan 250.000 unieke bezoekers per maand.

Ik schrijf over de algemene ontwikkeling van kinderen, ook thuis. En werk daarin samen met een team van bloggers die zich graag hieronder aan je voorstellen.

Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt me altijd een mailtje sturen via info at jufmaike punt nl of kijk op de contactpagina. Voor samenwerken mail je naar samenwerken [at] jufmaike.nl.

Adverteren? Kijk voor meer informatie op de samenwerking pagina.

Wil je (vrijblijvende) post sturen? Dat kan naar
jufmaike.nl
Maike Douglas
Postbus 6
3960 BA Wijk bij Duurstede

Judith werkt als bovenbouwleerkracht, intern begeleider en gedragsspecialist op een basisschool. Daarnaast is ze getrouwd en moeder van drie dochters. In haar blogs schrijft ze graag leuke ideeën voor thuis en over gedrag, klassenmanagement en sociale vorming.

Ik ben Manon, mama van twee geweldige (ondeugende) kindjes, namelijk onze dochter Lenn van 10 en onze zoon Rens van 8. Ik werk op een basisschool bij ons in het dorp met geweldige collega's in een heerlijke groep 8. Enthousiast, creatief en graag op de hoogte van vernieuwingen en innovaties in het onderwijs!

Marjan Peeters is 46 jaar, getrouwd en moeder van drie dochters. Ze is leerkracht op een basisschool in Venlo. In haar blogs tref je haar ervaringen als leerkracht, tips en ideeën en haar ervaringen als ouder aan. Haar hobby's zijn handletteren, brushletteren en lezen. En ze is groot supporter van haar drie sportende dochters.

Ik ben Shanon. Ik ben leerkracht en intern begeleider in het speciaal onderwijs. Mijn missie is aan te sluiten bij zowel de didactische als de pedagogische behoeften van de leerling door out of the box te denken.

Sharona van ZoghelMoeder van 2 pracht meiden (5 en 3 jaar). Getrouwd. Zoekend naar een nieuwe uitdaging/droom. Blogt over wat haar bezig houdt, onderwijskundig gerelateerd.

Suzanne

Suzanne is trotse moeder van 3 kinderen en parttime leerkracht in groep 1/2 en groep 5. Ze is dol op knutselen en lezen. In haar blogs schrijft ze over wat haar bezig houdt in het dagelijks leven en deelt ervaringen vanuit de klaspraktijk.

Ik ben sinds 2008 werkzaam als peuterspeelzaalleidster. Sinds 2012 is dit een VVE peuterspeelzaal. We werken met de methode Kaleidoscoop. Ik werk en denk graag 'out of the box' en ben altijd op zoek naar leuke, nieuwe ideeën.Wat ik beleef met mijn peuters deel ik als 'de peuterjuf' op Facebook en Instagram.In mijn vrije tijd geniet ik van tuinieren, reizen, yoga, lezen en koken.