Over jufmaike.nl

Leuk je op jufmaike.nl te zien!

Missie

Kinderen van Nederland helpen in hun ontwikkeling door tips hiervoor te geven aan ouders, leid(st)ers en leerkrachten.

jufmaike.nl is de website voor leerkrachten en ouders vol tips voor de ontwikkeling, herkenbare blogs, humor, actualiteit, winacties en reviews. 
Elke dag komt er een blog online van Juf Maike of geschreven door een van de bloggers in allerlei onderwerpen; vol creativiteit, kennis en ervaring. 

In 2012 ben ik deze site gestart om een plek te hebben voor al mijn creatieve ideeën als leerkracht. De site trekt inmiddels meer dan 150.000 unieke bezoekers per maand.

Ik schrijf over de algemene ontwikkeling van kinderen, ook thuis. En werk daarin samen met een team van bloggers die zich graag hieronder aan je voorstellen.

Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt me altijd een mailtje sturen via info at jufmaike punt nl of kijk op de contactpagina. Voor samenwerken mail je naar samenwerken [at] jufmaike.nl.

Adverteren? Kijk voor meer informatie op de samenwerking pagina.

Wil je (vrijblijvende) post sturen? Dat kan naar
jufmaike.nl
Maike Douglas
Postbus 6
3960 BA Wijk bij Duurstede

Judith Jansen-Vermeulen

Judith werkt als bovenbouwleerkracht, intern begeleider en gedragsspecialist op een basisschool. Daarnaast is ze getrouwd en moeder van drie dochters. In haar blogs schrijft ze graag leuke ideeën voor thuis en over gedrag, klassenmanagement en sociale vorming.

Kelly Megens

Kelly Megens- van Vroonhoven werkt als leerkracht in het basisonderwijs en is moeder van Nomi (01-03-2019). Ze geeft les in de bovenbouw en is bovenbouwcoördinator. Vanuit de interesse om te blijven leren en daarin collega's ook mee te nemen, heeft ze de master Leren en Innoveren gevolgd. Ze blogt over haar belevenissen op school om anderen daarmee te inspireren en geeft tips die voor anderen wellicht bruikbaar zijn in hun onderwijspraktijk.

Manon Megens

Ik ben Manon, mama van twee geweldige (ondeugende) kindjes, namelijk onze dochter Lenn van 10 en onze zoon Rens van 8. Ik werk op een basisschool bij ons in het dorp met geweldige collega's in een heerlijke groep 8. Enthousiast, creatief en graag op de hoogte van vernieuwingen en innovaties in het onderwijs!

Marjan Peeters

Marjan Peeters is 45 jaar, getrouwd en moeder van drie dochters. Ze is leerkracht op een basisschool in Venlo. In haar blogs tref je haar ervaringen als leerkracht, tips en ideeën en haar ervaringen als ouder aan. Haar hobby's zijn handletteren, brushletteren en lezen. En ze is groot supporter van haar drie sportende dochters.

Shanon

Ik ben Shanon. Ik ben leerkracht en intern begeleider in het speciaal onderwijs. Mijn missie is aan te sluiten bij zowel de didactische als de pedagogische behoeften van de leerling door out of the box te denken.

Sharona van Zoghel

Sharona van ZoghelMoeder van 2 pracht meiden (5 en 3 jaar). Getrouwd. Zoekend naar een nieuwe uitdaging/droom. Blogt over wat haar bezig houdt, onderwijskundig gerelateerd.

Suzan van Lieshout

Mijn naam is Suzan van Lieshout, ik ben 46 jaar, moeder van zoon Lex (17) en dochter Loes (14). Sinds 1995 ben ik leerkracht in het basisonderwijs, pedagogisch specialist en ambulant begeleider. In 2011/2012 heb ik een kindercoach opleiding gevolgd waarna ik in 2013 ben gestart met een kindercoach praktijk. Ik heb dus veel contact met leerkrachten, ouders en kinderen waar ik 101 verhalen over kan schrijven ;)

Suzanne

Suzanne

Suzanne is trotse moeder van 3 kinderen en parttime leerkracht in groep 1/2 en groep 5. Ze is dol op knutselen en lezen. In haar blogs schrijft ze over wat haar bezig houdt in het dagelijks leven en deelt ervaringen vanuit de klaspraktijk.

Yvonne

Ik ben sinds 2008 werkzaam als peuterspeelzaalleidster. Sinds 2012 is dit een VVE peuterspeelzaal. We werken met de methode Kaleidoscoop. Ik werk en denk graag 'out of the box' en ben altijd op zoek naar leuke, nieuwe ideeën.Wat ik beleef met mijn peuters deel ik als 'de peuterjuf' op Facebook en Instagram.Thuis met partner en onze 2 kinderen (17 en 22 jaar), geniet ik van tuinieren, reizen, yoga, lezen en koken