Juf Maike

Disclaimer

Disclaimer jufmaike.nl

Afbeeldingen

De afbeeldingen en illustraties die op jufmaike.nl staan mogen niet gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van jufmaike.nl. Foto’s en illustraties heb ik zelf gemaakt of ik betaal om ze te mogen gebruiken.

Lesmateriaal

Lesmateriaal van jufmaike.nl mag gekopieerd, verspreid en doorgegeven worden. Je noemt hierbij jufmaike.nl of zet een link op je site naar de pagina waar het materiaal te vinden is. Je mag het lesmateriaal niet bewerken en op je eigen site zetten of voor commerciële doeleinden gebruiken.

Reviews en recensies

jufmaike.nl krijgt materiaal of boeken toegestuurd voor een review. Ook koop ik zelf materiaal waar ik een review over schrijf. Een review schrijf ik altijd vanuit mezelf. Ik geef een eerlijk oordeel over het product.
Omdat ik graag positieve berichten op mijn site schrijf, kies ik er soms voor om geen review over een product te schrijven.

Gesponsorde blogs

Gesponsorde blogs worden door bedrijven betaald. Ik zet altijd onderaan een blog of dit het geval is. Dit is verplicht. Omdat de site groeit en dit extra kosten met zich mee brengt, schrijf ik ook gesponsorde blogs. Ik probeer deze blogs wel altijd interessant te maken voor de lezer. Het onderwerp van de gesponsorde blogs sluit aan bij de site.

Affiliate

Voor een aantal producten staan affiliate links op mijn site. Een voorbeeld is Bol.com. Als je via mijn site naar die site gaat en hier producten koopt, krijg ik een commissie.

Ik heb ook een blog geschreven over hoe ik met reclame op de site omga en waarom ik reclame plaats.

Lees ook de privacyverklaring.