Win drie nieuwe titels "ik leer lezen met Zwijsen"

Win drie nieuwe titels “ik leer lezen met Zwijsen”

Hoera, er zijn weer drie nieuwe titels uit in de serie “ik leer lezen met Zwijsen”. Je kunt ze alledrie winnen: De draak van Daan (AVI E3), Noer, wat eet jij nou? (AVI E3) en Feest in de ruimte (AVI E4).

ik leer lezen met Zwijsen

ik leer lezen met Zwijsen is een fijne serie voor beginnende lezers. Deze AVI-serie is op AVI Start t/m AVI E niveau, voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar die leren lezen. Alle verhalen zijn bedacht door bekende schrijvers en illustratoren. Deze verhalen hebben een eenvoudige opbouw en zijn verdeeld in kleine hoofdstukken. De zinnen zijn kort, de bladspiegel is overzichtelijk en de illustraties kleurrijk. De boeken zijn hierdoor toegankelijk, leuk en herkenbaar voor alle beginnende lezers. De groep 3 die ik lesgaf pakte deze boeken er graag bij, omdat ze er zo mooi en aantrekkelijk uitzien! Ook de verhalen vielen in de smaak. 

Bekijk hier een pakket met alle titels in AVI E3. 

Bekijk hier  een pakket met alle titels op AVI E4. 

De boeken die je kunt winnen

Ik leer lezen met Zwijsen

Noer, wat eet jij nou? is een vrolijk verhaal voor kinderen van 6-7 jaar op AVI E3. Kamalia Talhaoui schrijft over verschillende eetgewoontes in één klas. Wat is het spannend voor Noer om naar de nieuwe school te gaan. Gelukkig zijn er leuke kinderen in de klas en een lieve juf. De kinderen zijn wel verbaasd over het eten dat Noer heeft meegenomen, het lijkt wel een slang! Maar het smaakt heerlijk en Noer kan uitdelen!

De draak van Daan is een spannend verhaal voor kinderen van 6-7 jaar op AVI E3. Wat als je op school per ongeluk gaat vertellen over je draak in plaats van je pup, omdat je stoer wil overkomen? Hoe komt dat weer goed?

Feest in de ruimte is een spannend verhaal in de ruimte geschreven door de bekende astronaut André Kuipers. Voor kinderen van 7-8 jaar, AVI E4. Hoe zou het zijn om jarig te zijn in de ruimte? Het overkomt Valentina. Maar of haar feestje doorgaat? Spannend verhaal op AVI E4.

Bekijk hier een pakket met alle titels in AVI E3. 

Bekijk hier  een pakket met alle titels op AVI E4. 

Win

Je maakt dus kans op drie boeken! Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Woensdag 24 mail ik de winnaar. 

Er staan affiliate links in dit blog