De ultieme zomervakantie paklijst voor gezinnen met kinderen

De ultieme zomervakantie paklijst voor gezinnen met kinderen

Het plannen van een zomervakantie met kinderen kan stress opleveren. Houden de kids de autorit vol? Is het vakantieadres leuk voor kinderen en wat neem je allemaal mee? Wij helpen je met het inpakken van de koffers van de kinderen. Neem bijvoorbeeld de leukste outfits mee van Lil Atelier en vergeet niet de EHBO-doos in te pakken. Lees snel verder. Dan weet jij precies wat je allemaal inpakt! 

Leuke outfits

Zelf wil je er op vakantie natuurlijk leuk en comfortabel bij lopen. Met de mooiste jurkjes en een prachtige zomerhoed loop je over de boulevard. Ook je kinderen lopen er graag stijlvol bij. Wat je daarom natuurlijk echt niet kunt missen in de koffer, zijn de leukste outfits. Op vakantie is comfort het belangrijkst. Ga daarom voor lichte en luchtige kleding. Denk aan een fleurige jurk, voldoende korte broeken en de leukste sandalen voor meisjes. Zo zien jullie er allebei leuk uit, maar voel je je ook op je gemak.

Strand- en zwembadspullen

Op zomervakantie zul je met kinderen vooral aan het zwembad of op het strand liggen. Meer wil je eigenlijk ook niet. Vergeet daarom niet de strand- en zwembadspullen in te pakken. Denk aan comfortabele zwemkleding en een grote badhanddoek. Nog handiger is een badponcho. Dit trek je ze zo over hun hoofd aan, waardoor zij lekker door kunnen spelen. Bescherm ze natuurlijk ook goed tegen de zon. Zonnebrand met een hoge SPF en een zonnehoed of pet zijn ook een echte must.

Gezondheid en veiligheid

Let daarnaast ook goed op hun gezondheid en neem daar de benodigdheden voor mee. Pak een EHBO-doos in met pleisters en muggenspray. Leg eventueel ook hun medicijnen als eerste klaar. Neem voldoende water mee zodat het hele gezin gehydrateerd blijft. Ga voor herbruikbare waterflessen. Zo kun je ze makkelijk hervullen en ga je onnodige vervuiling tegen. Op deze manier komt iedereen weer gezond en veilig thuis.

Entertainment

Tot slot pak je een hoop spullen in waarmee jouw kinderen zich goed vermaken. Je kunt ze namelijk niet de hele dag bezig houden. Neem daarom een aantal leuke boeken mee en een tijdschrift. Leg wat spelletjes en kaarten in de auto. Zo heeft iedereen een gezellige avond of heb je wat te doen op een regenachtige dag. Met al dat entertainment kun jij je ook even terugtrekken. 

Dit is dus wat je meeneemt op een leuke vakantie met de kids. Denk aan leuke outfits, strandspullen en een hoop entertainment. Pak tot slot de EHBO-doos voor een veilige reis. Waar gaan jullie dit jaar naartoe? 

Dit is een #jufmaikead