Juf Maike

Houd tijd over

Maike stoel

Wil jij dit ook?

Je werk thuis los kunnen laten

Tijd hebben voor je hobby’s

Weten wat de klas en jij nodig hebben

Met nu tijdelijk vier gratis filmpjes speciaal voor de eerste schoolweken!

Keuzes maken voor de klas

Inhoud cursus Houd tijd over

In zes lessen en twee meditaties doorloop je de training waarin video, e-books en opdrachten in een werkboek afgewisseld worden.

Met nu tijdelijk vier gratis filmpjes speciaal voor de eerste schoolweken!

Module 1: Doelen en taken

Les 1: Doelen stellen
Les 2: Braindump
Les 3: Taken filteren en prioriteren

Meditatie: bodyscan

Module 2: Focus en werk loslaten

Les 4: Focus
Les 5: Werk loslaten
Les 6: Enthousiasme (en dan niks afmaken)

Meditatie: Pas op de plaats in de klas

Met nu tijdelijk module 3: vier gratis filmpjes speciaal voor de eerste schoolweken!

Over Maike

Ik ben Maike, 39 jaar en woon met mijn man, Jozua Douglas, en twee kinderen in Wijk bij Duurstede. Ik sta meer dan tien jaar voor de klas en sinds 2012 inspireer ik leerkrachten en ouders via mijn website jufmaike.nl. Een dag in de week werk ik als invulleerkracht. Vanaf het begin van mijn carrière als leerkracht dacht ik altijd na over de werkdruk in het onderwijs. Die is hoog, maar je kunt er zelf ook veel aan doen om het te verlagen.

Ik las veel over plannen en focus houden op je werk en zodoende groeide ik hierin. In mijn werk als leerkracht pas ik veel tips toe in de praktijk en experimenteer ik met nieuwe ideeën. Van daaruit verkocht ik het e-book Plannen voor leerkrachten meer dan 300 keer. En ik schreef het boek De gelukkige leraar over je autonomie pakken op school. Met deze online training leer je hoe je meer tijd voor jezelf overhoudt. Met praktische tips om direct te beginnen en achtergrondinformatie. Hiermee hoop ik je te kunnen inspireren om goed aan jezelf te denken, want je bent meer dan alleen leerkracht.

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in de cursus?


Na je bestelling krijg je toegang tot de online training in academy.jufmaike.nl. Hier staan alle modules die je stap voor stap kunt doorlopen. Elke module bestaat uit een video of e-book en opdrachten die je in je eigen tempo kunt volgen en uitwerken. Bij vragen kun je me altijd mailen op [email protected].

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de cursus?


Met het lezen van de e-books en het maken van de opdrachten ben je ongeveer twee uur bezig. De filmpjes kijk je in ongeveer een uur.

Mag ik de cursus samen met een collega volgen?


Dat kan zeker handig zijn, zo kun je elkaar stimuleren. Je moet dan wel allebei de cursus los van elkaar aanschaffen. Ik heb wel een staffelkorting opgenomen, mail me dan even.

Mag ik de cursus delen met anderen?


Het account is alleen voor jou bedoeld, anderen moeten de cursus zelf aanschaffen.

Hoe kan ik de cursus betalen?


Je kunt de cursus betalen met iDeal, Paypal en Bancontact. Er wordt dan automatisch een account voor je aangemaakt. Je kunt ook vragen of de school het wil betalen uit je persoonlijk bijscholingsbudget.

Mijn vraag staat hier niet tussen


Geen probleem! Je kunt me altijd mailen op [email protected], dan krijg je zo snel mogelijk mail terug.

Niet tevreden? Geld terug!

Ben je niet tevreden over de online cursus? Leverde het je niks op?
Dan krijg je je geld terug.

Korting

Wil je met meerdere collega’s deelnemen? Dan krijg je korting! Mail me voor een factuur op maat.