Leuk eindejaarscadeautje

Voor de kerstvakantie of aan het einde van het schooljaar worden er vaak cadeautjes gegeven. De leerkracht krijgt een cadeau van de klas en geeft op zijn of haar beurt weer een cadeautje aan de kinderen. Een kalender lijkt me een leuk eindejaarscadeautje. 

Jaarkalender

Je hebt samen heel wat beleefd, ook al op de helft van het jaar, en waarschijnlijk zijn er veel foto’s gemaakt. Ik ging op zoek naar een betaalbare site om zo’n kalender af te laten drukken.

Bij Webprint kun je leuke persoonlijke kalenders laten maken. Je kunt er ook veel meer leuke cadeautjes laten maken met persoonlijke foto’s erin. Als je de klas allemaal een deel laat betalen voor het cadeau van de leerkracht, ben je niet veel geld kwijt.

Vooral de verjaardagskalender lijkt me een leuk cadeau. Als je het voor de kerstvakantie geeft, kan de leerkracht alle verjaardagen van de leerlingen er nog in zetten en de kalender in de klas ophangen.
Ik zie in sommige klassen leerkrachten die zelf zo’n verjaardagskalender laten maken met foto’s van de klas van een jaar ervoor. Die verjaardagskalender hangt dan in de klas. Heerlijk om terug te blikken op het vorige schooljaar!
Vooral bij de bureaukalenders zie ik veel keuze in ontwerpen. Ideaal voor de leerkracht om op het bureau te zetten.

De jaarkalender voor ouders laten maken als school kan ook. Je kunt deze heel eenvoudig zelf maken door de foto’s erin te voegen en tekst (bijvoorbeeld de studiedagen) erbij te zetten.
Foto’s toevoegen gaat, na het account aanmaken, heel makkelijk en snel. Je bent zo klaar! Je kunt er leuke plaatjes en clipart aan toevoegen. Je zou er bijvoorbeeld leuke opmerkingen van dat schooljaar bij kunnen zetten. Of speciale activiteiten die zijn geweest.

Ik zou zo’n kalender wel graag willen krijgen. En als je het met alle kinderen samen doet, is het een heel betaalbaar cadeau. Let ook op de kortingen die je kunt krijgen, goed zoeken op de site kan je geld schelen.

Wat geef jij als eindejaarscadeau?