Eenvoudig spandoeken maken voor het schoolsportteam

Advertorial. De mooie dagen komen er weer aan en dus ook de sportdagen voor scholen. Tip: Eenvoudig spandoeken maken voor het schoolsportteam. 

Spandoek school

Eenvoudig spandoeken maken voor het schoolsportteam

Ik weet het nog goed, ik was tien jaar en zat in groep 7. Met school deden we mee aan een schoolkorfbaltoernooi. De helft van het groepsteam zat op korfbal, waaronder ikzelf en dus werden we kampioen van ons dorp. We mochten naar de provinciale finale. Op een groot sportterrein van Zeist. Wat was ik zenuwachtig! Nog een dag vrij van school om te mogen korfballen, dat vond ik nog wel het mooiste aan alles. We verloren alles als ik het me goed herinner, maar wat een avontuur! Misschien hadden we beter gespeeld met een spandoek?

Spandoeken

Je ziet ze overal bij sporttoernooien, grote spandoeken. Reclame, maar ook om sportteams aan te moedigen. Onze school mag regelmatig naar de provinciale finale met voetbal, dus wellicht is voor onze school een spandoek ook een idee? Het helpt in ieder geval voor het wij-gevoel. Het staan voor je school en ervoor strijden om te winnen, prachtig! Natuurlijk kun je ze ook als ouders bestellen voor je kinderen of team.

Bij de Dokkumer vlag centrale kun je ze snel en makkelijk zelf maken en bestellen. Je hebt spandoeken vanaf € 33,13. 

Heb jij wel eens een spandoek gemaakt? 

Banner gesponsord blog