Er kan er altijd eentje bij WIN

Er kan er altijd eentje bij WIN

Het is maar druk in het huis van Tes en Carmen, hoe meer mensen, hoe meer vreugd, dus er kan er altijd eentje bij. Maar dan wordt het zo druk, dat het huis breekt. Want nu? Je kunt dit prentenboek voor kinderen vanaf vier jaar winnen. 

De Kinderboekenweek is alweer even voorbij, maar dit boek past heel goed in het thema Bij mij thuis.

Er kan er altijd eentje bij WIN

De deur van het huisje van Tes en Carmen op de heuvel staat altijd open. Of je nu familie bent, de buurvrouw, de postbode of een toevallige wandelaar, iedereen is welkom voor een kopje koffie, thee of soep. Het is er altijdgezellig druk. Maar op een dag wordt het te veel en barst het huisje uit zijn voegen… Gelukkig hebben ze door hun gastvrijheid ook heel veel vrienden… Het boek is op rijm, wat altijd prettig is voor kleuters. Zo kunnen ze de zinnen in het boek vaak zelf afmaken.

Bekijk het boek hier.

Over de makers

Maria van Donkelaar maakte samen met Martine van Rooijen al vele jaren verhalenboeken voor kinderen. Ze vertalen, bewerken en herschrijven volksverhalen, sprookjes, fabels, legenden en mythen.

Roozeboos studeerde in 2017 af van de Bachelor Illustratie bij de Willem de Kooning Academie en in 2020 behaalde ze haar Master in Children’s Book Illustration bij de Cambridge School of Art. Haar werk is speels, vrolijk en energiek en zit vol kleine details om je in te verliezen.

Er kan er altijd eentje bij

Win

Je maakt kans op dit boek. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen, 8 november mail ik de winnaar.