Fantastisch decembercadeau: win een online typecursus van Typetuin

Ken je dat ook? Je zit achter je computer om een flink stuk te typen. Maar wat duurt het toch lang! Je zoekt je rot naar de juiste knopjes, je krijgt kramp in de twee vingers die je maar gebruikt en de tekst wordt maar langzaam langer. Tijd om blind te leren typen dus!

Win een typecursus

Omdat ik vele uurtjes achter de computer door breng, vond ik het tijd om op zoek te gaan naar een goede typecursus. Ik heb niet de tijd om wekelijks af te reizen naar een cursus. Het moest dus makkelijk online te volgen zijn.

Bij de Typetuin vond ik zo’n cursus.

Typetuin Maike

Wat is Typetuin?

De Typetuin is een online cursus waarbij je leert om blind te typen. Ik maak gebruik van de versie voor volwassenen, maar hij is er ook voor kinderen. Je krijgt oefeningen om goed te leren zitten en je vingers juist te plaatsen.
Als je gaat typen, worden al je gegevens bij gehouden. Je krijgt oefeningen op je eigen niveau. Het programma past zich dus steeds aan. Elke week krijg je een rapportoverzicht met je resultaten.

Typetest

Als je wilt weten hoe snel je zelf typt nu, kun je een typetest doen. Ik ben best snel. Maar ik typ met drie vingers, dat kan beter dus!

Winnen

Je kunt een online cursus van Typetuin winnen!

En de winnaar is

Jessi, gefeliciteerd!

Wat moet je doen?

Typ een reactie onder dit bericht waarom jij een typecursus kunt gebruiken.
Maandag 15 december maak ik de winnaar bekend.

Dit is een samenwerking met Typetuin.