Met fikse korting naar Disneyland Paris

Op mijn zestiende ging ik voor het eerst naar Disneyland Paris. Wat had ik daar lang op gewacht! Het was mijn laatste vakantie die ik mee zou gaan met mijn ouders en ze wilden het tijdperk afsluiten met een knaller. 

Disneyland Paris

Blij als een kind racete ik tien rondjes achter elkaar in de Space Mountain, genoot ik van alle sprookjesfiguren uit de Disneyfilms en keek ik mijn ogen uit bij alle shows.
‘s Avonds vond ik de optocht fantastisch, vooral de bijpassende lichtshow zat vol magie.

Het was ook meteen mijn laatste keer in deze prachtige parken. Wat zou ik daar graag nog eens naar toe gaan, nu kan dat met mijn zoontje. Heel leuk voor hem natuurlijk, maar stiekem nog veel leuker voor mezelf.

Disneyland kerst

Kerst

Kerst in Disneyland begint al op 11 november. Alles is feestelijk versierd en er zijn heel veel fantastische activiteiten. De Disney’s Christmas Parade lijkt me echt de topper van het bezoek. Mickey, de kerstman en veel andere Disneyfiguren trekken door het park met muziek. Onze zoon zal zijn ogen uitkijken. En natuurlijk mogen we de lichtjesparade vol kerstbellen ook niet missen.

Met korting

Maar eerlijk is eerlijk, zo’n tripje naar Disneyland Paris gaat je niet in de koude kleren zitten. Het is nogal een uitgave zo’n parkbezoek en je moet er dan natuurlijk wel een hotel bij boeken. Een tripje heen en weer naar Parijs kan, maar is na een dag pretpark niet aan te raden. Dus ging ik op zoek naar kortingsacties.

Disneyland Paris heeft t/m 14 november 2016 de volgende aanbieding:

Tot 25% korting op toegang en verblijf + gratis ontbijt en diner per persoon, per nacht. Je krijgt hiervoor de hotelovernachting, een gratis ontbijt en 3-gangen diner, een speciaal tussendoortje en natuurlijk onbeperkt toegang tot de Disneyparken.
EN je krijgt een FASTPASS waarmee je minder lang in de rij staat.

Je verblijf met korting kun je hier boeken.

Misschien dat wij wel een tripje boeken in de kerstvakantie. En jij? 

Banner gesponsord blog