Een nieuw gezicht: gastblogger juf Tessa

Een nieuw gezicht: gastblogger juf Tessa. Hoi iedereen, ook ik kwam de oproep voor gastbloggers tegen die Maike plaatste. Dit leek me erg leuk om te doen en ik besloot een motivatiemail te sturen, met succes. Dank je Maike voor deze kans.

Ik ben Tessa, 34 jaar en ik sta inmiddels al weer een tijdje voor de klas. In die jaren heb ik de klassen tot en met groep 5 lesgegeven. Dit is mijn tweede jaar groep 3. Ik sta bijna fulltime voor de klas, alleen de vrijdagmiddag niet.
Behalve dat ik les geef aan groep 3, ben ik ook de leescoördinator bij mij op school; in de ruwe vorm. Of wel: er moet nog besproken worden wat mijn precieze taken gaan worden en wat een leescoördinator binnen school nou precies doet.

In mijn vrije tijd lees ik graag. Ook houd ik van creatief bezig zijn: haken, tekenen en schrijven. Dat laatste wil ik graag verder ontwikkelen en na een cursus gevolgd te hebben aan de Schrijversvakschool van Amsterdam, ben ik me aan het oriënteren om een studie aan de school te volgen.

Het leek mij leuk om mijn ervaringen als juf van groep 3 en mijn ervaringen als leescoördinator met jullie te delen en ik hoop dat jullie het leuk vinden om hier over te lezen.