Nieuwe blogger: Lobke

Nieuwe blogger: Lobke

Nieuwe blogger Lobke stelt zich voor: “Blij ben ik, terwijl ik deze eerste blog aan het schrijven ben. Spannend is het ook wel, want… heb ik jullie wel genoeg te vertellen? Ik kom nog maar net een kijkje nemen in de onderwijswereld. Ik probeer deze gedachte snel van me af te zetten. Ik maak zo veel mee tijdens mijn werk in het onderwijs, dat ik jullie hier deel van uit wil laten maken!”

Wie ben ik?

Even voorstellen.. Ik ben Lobke, 23 jaar en sinds twee jaar afgestudeerd aan de Pabo.
Heel cliché, maar ik heb altijd al in het onderwijs willen werken. Toen vroeger gevraagd werd waarom ik dan zo graag juf wilde worden, was mijn antwoord (ook heel cliché) altijd: ‘Het lijkt me leuk om kinderen iets te leren.’ Inmiddels zijn er heel veel redenen bij gekomen waarom ik het leuk vind om in het onderwijs te werken. Ik hoop dat ik mijn enthousiasme op jullie over kan brengen.

Ervaring

De afgelopen anderhalf jaar heb ik gewerkt in een kleutergroep. Sinds februari ben ik werkzaam in groep 3. Hier heb ik mijn draai inmiddels gevonden, maar leer ik elke dag nog nieuwe dingen. Ik heb veel fijne collega’s om me heen waar ik veel van leer, want als je van de Pabo af komt weet je lang-nog-niet alles!

Ik ben enthousiast!

Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan met het schrijven van blogs voor iedereen die zin heeft om ze te lezen. Ik hoop jullie hiermee te kunnen inspireren en een kijkje te geven in mijn dagelijkse bezigheid. Veel leesplezier!