Nieuwe boeken van Balotje WIN

Nieuwe boeken van Balotje WIN

Er zijn twee nieuwe boeken uitgekomen van Yvonne Jagtenberg: Balotje en Sinterklaas & Balotje op zwemles. Je kunt ze allebei winnen! Balotje vindt Sinterklaas heel erg lief en krijgt een fantastisch cadeau. Als ze hem wil bedanken, is hij alweer vertrokken. Wat nu? In het tweede boek zit Balotje op zwemles, maar ze vindt het diepe wel erg eng… 

Balotje en Sinterklaas & Balotje op zwemles

Balotje en Sinterklaas

Sinterklaas komt naar Nederland in Balotje en Sinterklaas. Balotje mag naar de intocht en soms krijgt ze een cadeautje in haar schoen. En op een avond, komt Sinterklaas langs bij Balotje thuis! Wat een geweldig cadeau krijgt ze die dag! De volgende dag hoopt Balotje dat hij weer komt. Maar Sinterklaas is terug naar Spanje. Komt de sint ooit nog terug? In het boek zie je hoe het jaar verloopt, maar dat Balotje nog steeds hoopt op Sinterklaas om hem te kunnen bedanken.

Balotje en Sinterklaas

Bekijk het boek hier

Het is een lief boek over Sinterklaas, in de belevingswereld van kleuters. Het is wel even schakelen als de Sint weer naar Spanje is, dan spring je het jaar snel door. Het maakt het wel heel geschikt om ook aan het einde van de Sinterklaastijd voor te lezen, zodat de kinderen weten dat Sinterklaas ook weer terugkomt volgend jaar.

Balotje op zwemles

Onze dochter van bijna vijf jaar zit op zwemles, dus erg leuk dat ze zich meteen kan herkennen in Balotje. Ik vind het heel goed dat het gevreesde gat in het boek zit, zodat kinderen zien dat ze het gewoon moeten doen en dan zullen zien dat ze het wel durven.

Het verhaal:

In Balotje op zwemles gaat ze naar zwemles. Balotje doet goed haar best en oefent zelfs thuis op het tapijt haar kikkerbenen, de hele familie moet meedoen! Het gaat zó goed dat ze door mag naar het diepe. O jee… dat durft Balotje nog helemaal niet! Gelukkig weet de zwemjuf raad en doen ze een leuk spel.

Over de auteur

Yvonne Jagtenberg heeft al veel prijzen gewonnen. De boeken van Balotje zijn vertaald in negen verschillende talen.

Win

Je maakt kans op beide boeken! Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Dinsdag 22 november mail ik de winnaar.