Kerstkaarten via het Ouderenfonds

Ouderenfonds: kerstkaartenactie

Door Jamie Lee. December is de tijd van kerstkaarten en gezelligheid. Wat is er leuker dan anderen een fijn gevoel te bezorgen door een (kerst)kaartje te sturen?! Doe met jouw klas of school mee met de actie van het Nationaal Ouderenfonds! 

Dit blog is niet gesponsord, een eigen (mooi) initiatief van Jamie Lee. 

Ouderenfonds en PostNL

Kerstkaartenactie

Ik heb mijn school ingeschreven voor de kerstkaartenactie van het Ouderenfonds. Dit om onze kerstgedachte te delen met ouderen die een minder fijn  gevoel hebben bij kerst dan wij. Ook vind ik het belangrijk om kinderen al jong te leren iets voor anderen te doen. Doordat wij ons als school hebben aangemeld, krijgen we gratis kerstkaarten van PostNL die de kinderen zelf kunnen schrijven. Mochten we nog kaarten te kort komen, zullen we zeker ook nog zelf kerstkaarten gaan maken. Mijn klas kennende is dat zeker ook nog nodig!

Ook meedoen?

Ben je geïnspireerd om dit te gaan doen met je klas, met je eigen kinderen of gewoon zelf?
Je kunt nog meedoen met de actie!
Schrijf vóór 18 december een mooie kerstgroet.
Plak een postzegel of Decemberzegel en stuur de kaart naar het Nationaal Ouderenfonds:

Stichting Nationaal Ouderenfonds
Postbus 115
3800 AC Amersfoort

Heb je meerdere kerstkaarten? Ze mogen samen in één envelop!
Het Nationaal Ouderenfonds zorgt er samen met PostNL voor dat alle kaarten voor kerst worden bezorgd bij ouderen in heel Nederland.

In voorgaande jaren is gebleken dat ouderen het op prijs stellen om een kaartje terug te sturen. Sta je open voor dit contact, laat dan je adres op de envelop of de kaart achter. En wie weet heb je er een penvriend(in)) bij…

*Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de gratis kerstkaarten voorscholen. Maar het is zeker een tip om voor volgend schooljaar om in je agendate zetten, half november loopt de inschrijftermijn af!

Voor meer informatie: kijk op de site

Afbeelding: Top view of christmas letter in santa claus hand. Door Rido

Ouderenfonds: kerstkaartenactie