Veiligheid tijdens het fietsen is zorgeloosheid

Advertorial Voor de scooter is een helm verplicht. Maar ook op de fiets kan een helm een goede keuze zijn voor de bescherming van je kind. Er zijn tegenwoordig allerlei trendy helmen te verkrijgen. Als je van fietsen houdt, het liefst een beetje snel, zul je vroeg of laat wel eens te maken krijgen met een akelige val. Of het nu komt door ijzel in de ochtend, of een bocht die je in je enthousiasme net iets te strak nam: ongelukken zijn niet altijd te voorkomen.
Om ervoor te zorgen dat je na zo’n voorval je fietsplezier niet verliest, is het goed te weten dat je jezelf kunt beschermen door het dragen van een goede fietshelm. Zeker met kinderen achterop of met zelf fietsende kinderen kun je niet voorzichtig genoeg zijn.
Een fietshelm bedekt je hoofd met een piepschuim laag. Zo word je tijdens het rijden tegen een flinke klap beschermt. Een fietshelm beschermt je tot een snelheid van 20 kilometer per uur.

DE BESCHERMING DOOR EEN HELM

Mensen die kinderen op een brommer, motor of scooter vervoeren, beschermen vaak niet alleen zichzelf, maar ook zeker hun kind. Dat kan met een speciaal op maat gemaakte helm. Voor scooter- en brommerrijders is het dragen van een helm verplicht. Een goede helm biedt de noodzakelijke bescherming; de menselijke schedel is erg kwetsbaar. Bij een klap met een snelheid hoger dan 30 kilometer per uur, kan er al blijvend letsel aan hoofd en hersenen ontstaan.
Laat je ook goed voorlichten over welke helm het meest geschikt is voor het voertuig dat jij bezit. Zo voorkom je misschien niet altijd een ongeluk, maar ben je wel onnodige schade aan je lichaam voor.

Vroeger waren deze helmen alleen verkrijgbaar in het zwart, maar tegenwoordig zie je steeds meer trendy helmen zoals deze jet helmenDe veiligheid van jouw dochter of zoon is belangrijk. Maak hier duidelijke keuzes in!
Naast de jethelmen biedt Helmonline.nl nog meer verschillende type helmen. Neem eens een kijkje en wie weet zit er wat voor jou tussen.

Banner gesponsord blog