Afscheidsboek van kinderen voor juffen en meesters

WIN Afscheidsboek van kinderen voor juffen en meesters

Zoedt ontwierp een speciaal afscheidsboek van kinderen voor juffen en meesters. Je kunt een exemplaar winnen. Leuk als cadeau voor je duo of de leerkracht van je kind! 

Zoedt

Zoedt brengt nieuwe invulboeken in een modern jasje. Denk aan een afscheidsboek, een receptenboek of een vakantiedagboek.

Een afscheidsboek om op een originele manier afscheid te nemen van je favoriete collega, juf of meester, een receptenboek om de lekkerste gerechten in op te schrijven of een vakantiedagboek om de vakantiepret nog groter te maken. De nieuwe collectie invulboeken is net even anders en passend in de bekende zwart-wit stijl van Zoedt.

Afscheidsboek van kinderen voor juffen en meesters

Afscheidsboek van kinderen voor juffen en meesters

Voor juffen en meesters heeft Zoedt een speciaal afscheidsboek ontworpen. Een persoonlijk boek om de juf of meester cadeau te doen en te bedanken voor een geweldige schooljaar. Met de invulboeken ga je zelf aan de slag met je klasgenootjes. Per persoon vul je 2 bladzijdes met vragen in en is er ruimte voor foto’s, tekeningen of passende quotes. Leuk om de klas rond te laten gaan en aan het einde van het schooljaar aan de leerkracht te geven.

Lees ook: 10 LEUKE DOWNLOADS AFSCHEID CADEAU JUF OF MEESTER

Er staan leuke vragen in zoals wat vind je het leukste aan de juf of meester? Als hij of zij een tekenfiguur zou zijn, wie dan? Ik zou wel eens een wedstrijdje…. willen doen met de meester of juf. En wat zou de juf of meester doen als hij/zij wakker wordt op een onbewoond eiland.

Ik zou het zelf heel leuk vinden om dit boek ingevuld te krijgen. Ik weet ook al wel aan wie ik het exemplaar dat ik kreeg ga geven. Maar ik verklap niet wie, want misschien leest hij/zij mee…

Lees ook: HERINNERINGSBOEKJE VOOR LEERKRACHT

WIN

Ik mag van Zoedt drie afscheidsboeken weggeven.

Wat moet je doen?

Laat hieronder (op de site dus) in een reactie weten voor wie je het boek wilt invullen. Dinsdag 23 mei maak ik de  drie winnaars bekend.

banner producten