WIN Alpine Muffy oorkap

Steeds meer schoolgaande kinderen kunnen zich moeilijk concentreren in de klas. Win de Alpine Muffy oorkap die speciaal ontwikkeld is voor beter geconcentreerd leren en lezen op school en thuis. 

Ook in mijn klas worden de oorkappen vaak gebruikt. Voor een sterke leerling die even rustig een boekje wil lezen bijvoorbeeld. Voor een kind wat graag rustig in een hoek een werkje wil maken. Of voor kinderen die de onrust op een feestdag niet fijn vinden en de rust op willen zoeken.

Alpine Muffy oorkap

Klassen worden steeds groter en onrustiger waardoor kinderen vaak last hebben van concentratieproblemen. De Muffy oorkap wordt steeds meer verkocht om kinderen te helpen zich te focussen op hun werk zonder afgeleid te raken.

De oorkappen werken heel goed voor als een deel van de groep al bezig is met een opdracht of iets moet lezen, terwijl de leerkracht aan een ander deel van de groep nog wat meer uitleg geeft.

alpine-muffy-smile-packshot

Beschermen

De oorkap kan ook gebruikt worden om kinderoren te beschermen tegen te veel lawaai, o.a. bij feesten, optochten, vuurwerk, auto- en motorraces en muziekconcerten.

win-muffy-oorkap

Past bij elk kind

De Muffy oorkap is gemaakt van kunststof. Dankzij de verstelbare hygiënische hoofdband past de Muffy perfect bij elk kind op het hoofd en kan de oorkap met het kind ‘meegroeien’. Na gebruik kan de oorkap ingeklapt worden en past hij gemakkelijk in een bureaulade of schooltas. Handig dat het kind de oorkap dus zelf goed kan bewaren. De Alpine Muffy is geschikt voor kinderen van alle leeftijden (vanaf 2 jaar).

Lees meer over de Alphine Muffy oorkappen

Win

Je maakt kans op een van de twee exemplaren. Je kunt ook een Muffy oorkap in een andere kleur kiezen. De Alpine Muffy is er in vier verschillende kleuren en daarnaast is er de grappige Alpine Muffy Smile.

alpine-muffy-blue-pink-white-and-black

Wat moet je doen?

Kijk op de site welke oorkap je wilt winnen: de Alpine Muffy of Alpine Muffy Smile. Laat je keuze hieronder in een reactie weten.
Dinsdag 25 oktober maak ik de winnaars bekend.

Banner gesponsord blog