Win fantastisch boekenpakket Kinderboekenweek

WIN! In samenwerking met Uitgeverij L.S. Amsterdam mag ik een geweldig boekenpakket Kinderboekenweek voor verschillende leeftijden weggeven. 

Kinderboekenweek

De kinderboekenweek komt er aan met als thema ‘Voor altijd jong’. Ik heb een fantastisch boekenpakket voor je met drie echte thematitels en een extra ander tof boek.

De boeken

Het eiland van opa

Het eiland van opa

Het eiland van opa (vanaf 3 jaar) is het prachtige prentenboek van Benji Davies over een jongen en zijn grootvader. In een subtiel verteld verhaal met kleurrijke prenten toont Benji Davies aan dat de mensen van wie we houden altijd bij ons in de buurt blijven – ook al zijn ze soms ver, ver weg. Ik schreef een recensie met tips.

Kolletje & Dirk – Opa en oma voor altijd jong

Kolletje & Dirk – Opa en oma voor altijd jong

Wie kent Kolletje & Dirk (vanaf 4 jaar) niet? Kolletje heeft in dit deel twee opa’s en twee oma’s en ze is dol op allemaal. De opa’s en oma’s doen leuke dingen met Kolletje & Dirk, ze zijn tenslotte nog heel jong ;). Maar ook zij kunnen wel wat magie van de toversokken gebruiken.
Volg ook de Facebookpagina van Kolletje voor gratis verhalen, kleurplaten en leuke winacties.

Geheim agent oma

Geheim agent oma

Geheim agent oma (vanaf 7 jaar) van Manon Sikkel gaat over Max. Max heeft twee oma’s. Eén oma is dol op haken en puzzels maken. De andere oma is geheim agent. Op vrijdag gaat Max altijd naar zijn puzzeloma en kijken ze de hele middag tv. Maar op een dag is puzzeloma ziek en komt zijn andere oma hem ophalen. Ze draagt een tijgerpak met zonnebril en rijdt in een supersnelle auto. Ze heeft een afspraak met een spion uit China. En ze moet zorgen dat niemand een bom legt onder het paleis op de Dam. Een superspannend boek met veel humor.

Ollie en het Kronkeldier

Ollie en het Kronkeldier

In Ollie en het Kronkeldier (vanaf 7 jaar) is Ollie bang. Bang voor de zee, die zijn ouders van hem heeft afgenomen. En bang voor de liefde van zijn pleegouders. Op een dag vindt Ollie een bijzonder dier, Kronkel. Ollie wil hem per se houden en verstopt hem in de schuur. Maar Kronkel hoort thuis in de zee en kwijnt weg in het schuurtje. Giga de goochelaar wil hem helpen. Maar kan Ollie Kronkel laten gaan?

Win

Win allevier de boeken in een pakket!
Laat me in een reactie hieronder weten naar welk boek je het meeste uitkijkt en waarom. Zondag 2 oktober maak ik de winnaar bekend.

Gerelateerde berichten