Win HP DeskJet 3720 All-in-One Printer

WIN HP DeskJet 3720 All-in-One Printer

Thuis wat foto’s uitprinten of nog snel wat materiaal voor de groep? Je kunt een HP printer winnen: De Deskjet All-in-One waar je ook foto’s mee uitprint. 

WIN HP DeskJet 3720 All-in-One Printer

HP Inc. heeft onlangs de kleinste thuisprinter geïntroduceerd. Met de All-In-One printer kun je wireless vanaf je telefoon of computer printen, kopiëren en scannen.

Printen vanaf je telefoon

HP introduceert ook de HP Social Media Snapshots-app waarmee je foto’s van Facebook, Instagram, Flickr of direct vanaf de cameraroll kunt printen, delen en bewerken. Er is nieuw HP fotopapier waarmee je de foto’s kunt uitprinten en direct thuis kunt opplakken.

Scannen

Deze printer kan ook scannen. We hebben nu nog een aparte scanner thuis. Dat is met deze printer niet meer nodig, ideaal.

HP DeskJet 3720 All-in-One Printer

Hoe zou ik de printer gebruiken?

Ik heb zoveel foto’s van ons zoontje waar ik nog nooit iets mee heb gedaan. Ik zou deze foto’s wat sneller willen uitprinten en thuis ophangen. We hebben de deur in de huiskamer om leuke knutsels en herinneringen van leuke momenten samen op te hangen. Hier zou ik ook foto’s van leuke momenten bij kunnen hangen die ik direct van mijn telefoon uitprint.

Materiaal

Ik maak ook veel materiaal voor de site, dit kan ik op mooi papier uitprinten, zodat ik er goede foto’s van kan maken.

Klein

Deze printer is zo klein dat hij waarschijnlijk wel in mijn secretaire past. Ik vind het ook wel een mooi kleurtje, electric blue.

WIN

Maak kans op de HP DeskJet 3720 All-in-One Printer.

Wat moet je doen?

Bedenk welke foto je uit wil printen als je deze printer wint. Mail mij die foto op info @ jufmaike.nl of zet de foto onder het Facebookbericht.

Winnaar

Dinsdag 15 november maak ik de winnaar bekend.