Win kaartjes voor 25ste editie Tina-dag

De Tina-dag, het grootste meidenfeest van Nederland, bestaat dit jaar 25 jaar en is inmiddels een begrip binnen de doelgroep meisjes van 7 t/m 15 jaar en hun moeders. Deze 25ste jubileumeditie op 24 en 25 september viert Tina samen met Douwe Bob en jij kunt kaartjes winnen! 

Tina-dag

Wat klein begon als een dagje uit voor een paar honderd bezoeksters, is uitgegroeid tot een meidenevenement op attractiepark Duinrell met 25.000 bezoekers verspreid over twee dagen. Deze 25ste jubileumeditie viert Tina samen met Douwe Bob.

Douwe Bob Tina-dag

Programma

Douwe Bob is niet de enige die optreedt. Ook Sarah & Julia, Mylène & Rosanne en TP4Y zijn er. Daarnaast zijn er YouTubers als Joy (BeautyNezz), Rutger (Furtjuh), Teske en MeisjeDjamila aanwezig voor Meet & Greets. Ook kunnen de bezoekers op de Tina-dag shoppen, bekende schrijvers en striptekenaars ontmoeten, meedoen aan leuke workshops in het Tina DIY-plaza en uiteraard zijn alle attracties en het Tikibad op Duinrell open.

Win

Je kunt twee kaarten winnen voor een dag naar keuze: zaterdag of zondag.

Wat moet je doen?

Vertel hieronder in een reactie met wie je wil gaan, welke dag en waarom. Je kunt je vriendin, dochter of moeder ook taggen op het bericht op Facebook. Doe je samen mee, maak je natuurlijk extra kans.

Zaterdag 17 september maak ik de winnaar bekend. Succes!