WIN! Handje?

Win Het nieuwe prentenboek Handje?

Handje? is een hilarisch nieuw prentenboek van de bekende Tjibbe Veldkamp. Anna kiest in het boek een andere vader, omdat ze zo graag naar de dierentuin wil. Je kunt een exemplaar winnen! 

Handje?

Handje?

In het prentenboek Handje? van gouden duo Tjibbe Veldkamp en Wouter Tulp wil Anna naar de apen, maar haar vader wil naar huis. Anna komt een jongetje tegen met een vader die naar de dierentuin gaat. Ze ruilen van vader. En Anna blijft ruilen: ze pakt de hand van steeds een andere vader… tot ze bij de apen is. En haar vader? Die heeft niets door.

Lees ook: TOP 10 PRENTENBOEKEN VAN JUF INGER

Handje?

De tekst is vrij eenvoudig met korte zinnen. Heel geschikt voor wat oudere peuters en kleuters dus!

Wat vind ik?

Ik was al fan van de boeken van Tjibbe Veldkamp. Hij schreef onder andere Agent en Boef, Kom uit die kraan! en Tim op de tegels. Onze peuter is groot fan van al die boeken! Ik heb meteen na het maken van dit blog Het grote verzamelboek van Agent en Boef besteld. Die vind onze peuter vast ook fantastisch!

Ik moest wel even slikken door de eerste bladzijde. De vader kijkt op zijn telefoon en sleurt zijn dochter mee naar huis. Oeps, herkenbaar… Het meisje geeft er wel een hele grappige twist aan, ze zoekt gewoon een andere vader. En haar vader loopt gewoon door met het andere kind! Dat zou mij dan hopelijk weer niet gebeuren.

De illustraties van Wouter Tulp vind ik ook erg mooi en heel goed passen bij het verhaal. Ik denk dat we dit boek ook weer regelmatig moeten voorlezen aan onze peuter ;). Voor in de klas is het boek heel leuk bij bijvoorbeeld het thema dieren.

Winnen

Van de uitgever, De Fontein, mag ik twee exemplaren weggeven.

Wat moet je doen?

Laat hieronder (op de site dus) een reactie achter waarom je het boek wilt winnen en voor wie. Dinsdag 27 juni maak ik de twee winnaars bekend.

Bestel het boek bij Libris.