Win pakket verschillende leeftijden

Win pakket verschillende leeftijden

Vandaag is dan de Kinderboekenweek 2018 echt begonnen. Echt mijn favoriete (school)weken van het jaar! Vandaag geef ik met De Vier Windstreken een leuk pakket weg met titels voor verschillende leeftijden. Bijvoorbeeld voor in de schoolbibliotheek of thuis. 

Win pakket verschillende leeftijden

Ik mag drie pakketten weggeven met twee leuke boeken. Een voor meiden vanaf 10 jaar en een prentenboek voor kleuters.

Plotseling Pony 1 – Het gekste paard van stal

Plotseling Pony 1 - Het gekste paard van stal

Plotseling Pony 1 – Het gekste paard van stal is een gravic novel voor meiden: veel illustraties, wisseling in lettertype en voorbeelden in het boek. Dat maakt het voor jonge meiden heel fijn om te lezen. Veel meiden zijn dol op paarden. Bij Noor staat er ineens een pony in huis. Heel raar natuurlijk, helemaal als de pony ook nog blijkt te kunnen praten… Penny, haar buurmeisje met lange paardenstaart, blijkt er iets mee te maken te hebben.

Jeppe krijgt een vriend

Jeppe krijgt een vriend

Jeppe woont alleen op een eiland in Jeppe krijgt een vriend. Heel mooi natuurlijk met een houten huisje, een groentetuintje, een boot en een hangmat. Maar hij mist een vriend, hij voelt zich alleen. Hij wil een vriend! En dan is er ineens een vogel. Die graag voor Jeppe zorgt. Maar Jeppe wordt steeds luier. En na een storm is Ko, de vogel, er niet meer. Jeppe is verdrietig, maar gaat alles zelf weer doen. En dan is Ko er ineens weer. Maar dan wil Jeppe wel voor Ko zorgen, hij wil hem niet meer missen.

Win

Je maakt drie keer kans op deze twee titels. Laat me hieronder (op de site dus) in een reactie weten voor wie je de titels wilt winnen. Vrijdag 5 oktober mail ik de winnaars.