Win prentenboek en leesboek

Win prentenboek en leesboek

Alweer (voorlopig) de laatste windag van de Kinderboekenweek. Aaaaaah, jammer hè… Maar hoeveel boeken heb ik wel niet mogen weggeven?! Ik ben de uitgeverijen heel dankbaar voor het beschikbaar stellen van de pakketten. Vandaag twee boeken weer voor verschillende leeftijden met een bijzondere boodschap.

Win prentenboek en leesboek

Omdat je mijn vriendje bent

Omdat je mijn vriendje bent

Omdat je mijn vriendje bent is een lief boekje over vriendschap zoeken van Guido Genechten. IJsje, de ijsbeer en zijn mama zijn beste vrienden. Mama bedenkt een nieuw spelletje: zoek een vriend. Hij maakt kennis met niet zo vriendelijke zeemeeuw, een speelse zeehond, een troep kibbelende pinguïns, een oude walrus en een jonge ijsbeer. Zou iemand zijn vriendje willen zijn?

Code Kattenkruid

Code Kattenkruid

Jacques Vriens staat bekend om zijn boeken met een bijzonder verhaal of een mooie boodschap. Code Kattenkruid is net uit en gaat over de vriendschap tussen de 12-jarige Stijn en zijn opa. Helaas krijgt zijn opa te horen dat hij ernstig ziek is. Hij probeert nog alles uit zijn korte leven te halen, maar vertrouwt Stijn wel iets toe. Opa wilt niet wachten tot hij heel erg ziek wordt, hij wilt euthanasie. Een mooi thema om over in gesprek te gaan. 

Lees ook: NIET THUIS: RECENSIE EN LESTIPS

Win

Laat hieronder (op de site dus) weten voor wie je het pakket wilt winnen. Dinsdag 9 oktober mail ik de winnaar.