Dooky seat cover 0+

WIN Seat cover van Dooky

Uit onderzoek blijkt dat de Dooky cover een veilige manier is om je kind te beschermen tegen de zon. Er zijn ook leuke seat covers voor in de Maxi-cosi en andere autostoeltjes en die kun je nu winnen!

Dooky seat cover 0+

Je kunt je autostoeltje makkelijk opfleuren met de de Dooky Seat cover. Je kunt het goed wassen, wat zeker handig is als je kindje begint met wat hapjes. Het is een universele cover, dus past in alle autostoeltjes voor je kind tot een jaar. Er zijn een heleboel leuke kleurtjes op de markt.

Bladeren

Dooky seat cover 0+

Ik koos voor een hippe Dooky seat cover 0+. Ik vind uniseks kleuren altijd leuk. Je weet maar nooit of er nog een kindje komt ;). Deze cover heeft leuke bladeren en het rode van het autostoeltje staat er ook helemaal niet gek bij. Onze dochter ligt er heerlijk in. De bovenkant maakt het goed donker, dus slaapt ze ook binnen no time in de auto. Er is geen filmpje of handleiding over het bevestigen ervan, maar dit heb je zo voor elkaar. Ik vond het niet moeilijk in ieder geval ;).

Win

Je kunt ook zo’n leuke set winnen in dezelfde kleur. Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen. Dinsdag 26 juni maak ik de winnaar bekend.