Win serie Haas strip voor beginnende lezers

-Win- De nieuwe serie Haas van Delubas. AVI-strip voor beginnende lezers. Leuk voor de kinderboekenweek! 

Serie Haas strip voor beginnende lezers

Serie 1 van Haas bestaat uit 6 strip-prentenboeken voor beginnende lezers. De serie bevat titels op AVI Start t/m M3. De boeken hebben een harde kaft en prachtige tekeningen met veel humor.

Serie Haas

Mijn eerste strip
Met de strip-prentenboeken van Haas maken kinderen de overstap van voorlezen naar zelf lezen. Dankzij de stripachtige vormgeving met spreekwolkjes bieden ze een leuke afwisseling met de gangbare boekjes voor beginnende lezers en zorgen ze voor extra leesplezier.

Haas
Haas maakt van alles mee in de boekjes. Zo maakt hij sap dat de mus ook wel graag wil. Dat gaat natuurlijk mis. Haas wil kool, maar het hek is te hoog, nu kan hij er niet bij. In een volgend boekje heeft hij een biet, maar zijn zus eet de biet op. En haas vindt een ei, maar weet niet van wie het is.

mus is een bes

De illustraties zijn gemaakt door Robbert Damen. De verhalen zijn geschreven door Tais Teng, Tijl Rood en Dorette Zwaans.

Wat vind ik?

Als je het boek open slaat, zie je een spread van het land van haas vol woorden die de kinderen kunnen lezen. Dit komt in elk deel terug, dus je kunt telkens met de kinderen bespreken welke woorden ze kunnen lezen. Slim dat er woorden bij de tekeningen staan dus.

Ik denk dat vooral kinderen die moeite hebben met lezen deze boekjes heel fijn zullen vinden. Stripboeken lezen over het algemeen wat makkelijker, kinderen beleven er veel plezier aan.

De verhaaltjes zitten vol humor, dat spreekt de kinderen zeker aan. Het niveau loopt langzaam op, zo kunnen de kinderen de serie mooi volgen.

serie haas

Win

Je kunt een serie van zes boekjes winnen, met Avi-start, start plus en M3.

Wat moet je doen? 

Laat hieronder in een reactie weten voor wie je de serie wil winnen en waarom. (Let op, alleen hier, niet op social media dus).
Dinsdagavond 13 september maak ik de winnaar bekend.