Sweakers

WIN Sweakers en zwemkleding voor de zomer

Vandaag een winactie voor thuis. De zomer komt eraan, heerlijk, lekker veel zwemmen. Maar kinderen glijden helaas nog wel eens uit bij het zwembad. Daar zijn Sweakers voor bedacht en wij hebben ze uitgebreid kunnen testen op onze vakantie. Je maakt kans op een pakket van een stuk zwemkleding en een setje Sweakers. 

Sweakers

Sweakers zijn een soort sokjes met anti-slip aan de onderkant. Dit maakt de kans op uitglijden in het zwembad veel kleiner. Ze kunnen goed tegen chloor, hebben leuke kleurtjes en je kunt ze wassen. Ze gaan ook een paar maten mee, ze rekken dan uit. Handig, hoef je niet telkens nieuwe te kopen.

Ze zijn echt bedoeld voor in het zwembad, ze zijn niet geschikt voor op gras, stenen en zand.

Niet meer onderuit

Ik kan het me nog wel herinneren. Onze zoon houdt al sinds hij baby is van zwemmen, vindt hij heerlijk. Liep ik daar met een tweejarige peuter, dus nog een beetje zwabberend, aan de hand om uitglijden te voorkomen. En dan nog ging hij onderuit of trok ik zijn arm bijna uit de kom om hem op te kunnen vangen.
Nu is hij 4 en rent hij maar wat graag langs de rand van het zwembad. Nou mag rennen in het zwembad niet vanwege het uitglij gevaar, maar ook door snel wandelen kun je uitglijden.

Testen

Sweakers

We waren op vakantie in Frankrijk met een heel gaaf zwembad. Mooi om de sokjes te testen dus! Onze zoon vond het even gek om aan te doen. Het lijkt een beetje op een slipper: de grote teen gaat in een gat en de andere tenen in een ander gat. Je trekt ze aan als steunkousen en ze zitten vrij strak. Even wennen dus. Maar na wat uurtjes in het zwembad vertelde hij me dat het heel lekker zat, hij was er snel aan gewend. Hij vond ze mooi en was er helemaal blij mee, want nu kon hij de glijbaan opklimmen. Wat dan weer niet mag ;). In het bad zelf kon hij ook alle kanten op zonder uit te glijden.

We vergaten de sokjes een keer aan te doen, hij vond het toen wel lastiger lopen in het bad.

WIN

Sweakers

Van Ockyz mag ik een setje sweakers en een stuk zwemkleding weggeven. Laat hieronder weten voor wie je het wilt winnen en waarom. Ook leuk om even op de site te kijken welke Sweakers en zwemkleding je leuk vindt.