Win: vakantie doe pakket giftbox Crayola

Het is (bijna overal) zomervakantie! Een mooie tijd om lekker creatief bezig te zijn. Speciaal voor de zomer kun je een vakantie doe pakket winnen. Een giftbox Crayola! 

Win giftbox Crayola

Win: vakantie doe pakket giftbox Crayola

Ik ben dol op creatief bezig zijn. Hier kunnen de kinderen veel van leren. Fijne motoriek, creatief denken, ruimte geven aan de fantasie en denken in oplossingen. Van Crayola mag ik een fantastisch pakket weg geven om goed creatief bezig te kunnen zijn in de vakantie.

Crayola biedt allerlei producten aan waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan, zoals knutselproducten, potloden, stiften en stoepkrijt voor buiten. Aan de ouders/leerkrachten is ook gedacht. De meeste producten zijn uitwasbaar uit de kleding.

In het pakket zit materiaal voor de wat oudere kinderen, zoals kleurboeken, krijtjes en speciaal Color wonder papier en viltstiften. Voor de ouders/leerkrachten een speciaal fotomobiel waar je de mooie creaties in kunt hangen om lang naar te kunnen blijven kijken.
Voor mijn zoontje mocht ik materiaal voor kleine kinderen uit testen. Dit zit ook in de giftbox.

Crayola voor kleine kinderen

De stiften, stoepkrijt en potloden zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. De scharen kunnen gebruikt worden als het kind 3 jaar is. De scharen zijn van alleen plastic, zodat de kinderen goed kunnen oefenen met knippen zonder zichzelf te snijden. De stiften zijn uitwasbaar uit de kleding, ideaal! Het krijt kan door de hoeken goed vast gehouden worden en krijt fijn op de stoep.

Kleuren met de kleurpotloden van Crayola

De potloden zijn heel fijn om de fijne motoriek te oefenen. Er zitten hoeken in, zodat het kind het potlood goed vast kan houden. Ook voor de wat oudere kinderen heel fijn om de pengreep te oefenen dus!

Oefenen met kleuren Crayola

Winnen

Wat moet je doen om het gave pakket te winnen?

  1. Like jufmaike.nl op Facebook of volg via Twitter 
  2. Geef antwoord in een reactie op de volgende vraag: 
    Voor wie wil je dit pakket winnen en waarom?

Dinsdag 21 juli maak ik de winnaar bekend.

Wat een reacties kwamen op dit pakket! En wat een mooie verhalen in de reacties.
De samenkiezer heeft voor mij gekozen:

Winnaar pakket Crayola

Gefeliciteerd!