Back to school met YourSurprise

Het is nog volop vakantie. Heerlijk uitrusten en (hopelijk) genieten van mooi weer. Ben je alvast op zoek naar nieuwe schoolspullen voor het komende schooljaar? Kijk dan eens naar de gepersonaliseerde producten van YourSurprise. YourSurprise maakt cadeaus persoonlijk, omdat je een afbeelding en tekst toe kunt voegen. Back to school met YourSurprise

Back to school

Er is een speciale lijn met schoolspullen. Je kunt de schoolspullen van je kind of voor jezelf persoonlijk maken.

Ik ben altijd erg verbaasd als ik zie dat de kinderen van mijn klas precies weten van wie welke tas is. Ze leggen zonder problemen de juiste tas bij het kind. Ik heb zelf geen idee van wie welke tas is!
Voor de nieuwe kinderen in de klas is dit vaak wel lastig. Zij weten het ook niet zo goed. Een tas met een foto erop lijkt me ideaal! Voor de kinderen is het ook goed om letters te zien en wellicht ook de namen te kunnen lezen.

Rugtas voor de juf

Na drie jaar trouwe dienst en wat fruitvlekken kon ik wel een nieuwe schooltas gebruiken. Ik koos voor een rugtas, ideaal voor bij het naar school fietsen. Op de site spreekt het allemaal voor zichzelf. Aan de voorkant van de rugtas kon een foto met tekst. De foto kleiner maken lukte heel makkelijk en de tekst had ik er ook zo op. Je hebt de keuze uit een aantal lettertypen (dit zou wat mij betreft wel wat meer mogen zijn).
De tas werd binnen twee dagen geleverd. Snel als je bedenkt dat de foto erop gedrukt moet worden.

Tas Juf MaikeIk ben heel blij met het resultaat! Ik heb nu een echte jufmaike.nl tas. Een leuk cadeau als je kind voor het eerst naar school gaat. Voor het nieuwe schooljaar. Of gewoon voor jezelf, omdat het zo leuk is om leerkracht te zijn.

Gesponsord blog