Helemaal dol op... een verrassing!! Tip voor een schoen kadootje!

Helemaal dol op… een verrassing!! Tip voor een schoen kadootje!

Door Manon. Onze kinderen zijn er dol op; een verrassing! En ik merk dat dat voor meer kinderen geldt,  want het is op het moment helemaal een hype. In alle winkels vind je ze; verrassingszakjes, verrassingseieren, verrassingsballen en ga zo maar door. Erg leuk ook als schoen kadootje!

Verrassing

Het gaat natuurlijk om de verrassing. Je koopt een zakje, een ei of een bal, maar wat er in zit is nog een verrassing voor je. Je weet dus vooraf niet wat je gaat krijgen. Vaak zijn het dingen die je dan kan sparen. Bijvoorbeeld poppetjes of diertjes. Je hebt ze in allerlei uitvoeringen en van verschillende merken. Lego, Hatchimal, LOL-ballen, ik heb de zakjes gezien van de smurfen, van trolls, playmobil, yo kai, shopkins, echt je ziet ze overal.

Kleinigheidje

Het leuke is dat deze verrassingszakjes of eieren vaak niet veel kosten. Voor een klein bedrag vind je ze al in de winkel. Het is daarom ook leuk om ze voor een kinderfeestje te kopen. De spanning over wat er in zal zitten is geweldig om te zien. Onze kinderen staan helemaal te springen als ze een zakje of ei open mogen maken. We hebben er nog niet zoveel, maar je merkt dat de kinderen het zo leuk vinden dan het een feestje is om zo’n verrassing te geven.

Ruilen

Als je kind op een gegeven moment meer van deze zakjes krijgt kan het natuurlijk voorkomen dat je dubbele dingen gaat krijgen. Dan is het leuk om te kijken of je met een vriendje of vriendinnetje kan ruilen. Voor sommige producten zijn zelfs hele ruilmiddagen. Bijvoorbeeld van de LOL ballen. Ken je ze niet? Zoek ze maar snel eens op, helemaal hip onder de meiden!

Schoen tip!

Hatchimal colleggtible

Ik kocht voor onze kinderen een zakje van Hatchimal colleggtibles. We hebben deze al een paar keer gegeven bij een kinderfeestje maar op 5 december krijgen ze er (eindelijk) zelf ook een. Hierin zit een ei waar een diertje uitkomt.

verrassingszakje

Dit jaar krijgen onze kindjes ook een verrassingszakje in hun schoen. Een klein kadootje waarvan ik zeker weet dat het met veel enthousiasme ontvangen zal worden.

My little pony

Voor Lenn wordt het een zakje van My little pony en voor Rens een zakje van Star wars. Ik kan niet wachten om hun snoetjes te zien. Tja en wat er in zit….. dat is natuurlijk nog een verrassing!!

Lees ook: FINGERLINGS: EEN SCHATTIG ROBOTAAPJE

Ik kreeg een product voor dit blog. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren