Het lekkerste bed WIN

Het lekkerste bed WIN

De Kinderboekenweek is nu echt van start en de winacties rond boeken gaan door :). Het lekkerste bed is een lief boek om voor te lezen voor het slapen gaan. Je kunt het winnen.

Het lekkerste bed

Mats ligt in bed en alles is precies zoals hij wil. Toch kan hij niet slapen. Hij besluit samen met zijn aap op zoek te gaan naar het lekkerste bed. Mats probeert het bij zijn broertje, zijn papa en mama natuurlijk, bij de konijnen, op een koe. Maar welk bed is nou het lekkerste?

Joukje Akveld schrijft prentenboeken en non-fictie voor kinderen en volwassenen. Haar werk is onderscheiden met twee Zilveren Griffels, twee nominaties voor de Woutertje Pieterse Prijs en een Vlag & Wimpel. Ze maakte bijvoorbeeld boeken met Philip Hopman en Martijn van der Linden.

Liset Celie studeerde illustratie aan de HKU, waarna ze als freelance illustrator aan de slag ging. Ze haalt inspiratie uit het alledaagse en tekent graag woonboten, gekke hondjes en handgemaakte knuffeldieren. Een nieuw talent in het illustratorenvak.

Bekijk het boek hier

Wat vind ik?

Wat een lief boek om voor te lezen voor het slapen gaan! Kinderen kunnen natuurlijk ook wel eens niet slapen en in dit boek worden ze meegenomen op reis naar het lekkerste bed. Het blijkt dan dat je eigen bed toch het fijnste is en je op een gegeven moment wél kan slapen.

Het lekkerste bed

De illustraties zijn zacht en de zinnen eenvoudig, ideaal voor peuters en jonge kleuters. Ze zullen het door de zachte illustraties ook zeker zelf willen doorbladeren.

Bekijk het boek hier

Win

Je maakt kans op dit boek. Laat hieronder in een reactie (op de site) weten dat je mee wilt doen. Dinsdag 12 oktober mail ik de winnaar.

Er staan affiliate links in dit blog.