Mam, mag ik een tijger? AVI E5 WIN

Mam, mag ik een tijger? AVI E5 WIN

Van uitgeverij Lannoo kreeg ik het boek Mam, mag ik een tijger? Het is een boek voor kinderen om zelf te lezen op AVI E5. Het is onderdeel van de reeks Op stap. Je kunt een exemplaar winnen.

Mam, mag ik een tijger?

Bo vraagt een tijger aan zijn moeder. Ze weet niet of ze dat nou wel een goed idee vindt. Uiteindelijk gaat ze overstag, ze bestelt een welpje online. Heel schattig natuurlijk in het begin, maar al snel wordt het groot en hapt het naar alles in de kamer van Bo. Ze sluiten de tijger op in de logeerkamer. Na een tijdje wordt dat toch wel saai en wil Bo een leeuw. Uiteindelijk raakt het hele huis vol dieren. Wat moeten ze nou doen? Het boek sluit af met een leuke grap ;).

Bekijk het boek hier

Mam, mag ik een tijger?

Wat vind ik?

Het verhaal is leuk bedacht. Kinderen kunnen zich wel vinden in Bo die een groot huisdier wilt. Het maakt het meteen niet realistisch, want al die dieren in huis en dan ook nog opgesloten… Maar het verhaal is wel grappig en leest vlot weg. Kinderen zullen het grappige verhaal en de leuke illustraties zeker wel waarderen. Ik vraag me af of elk kind het leuk zal vinden. De kinderen die van dieren houden zeker wel. Er wordt wel hier en daar gescholden, dat moet je wel oké vinden.

Bekijk het boek hier

Win

Je maakt kans op een exemplaar van dit boek. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. 19 april mail ik de winnaar.

Er staan affiliate links in dit blog