Mijn AliExpress aankopen voor in de klas - deel 3 (spel en muziek)

Mijn AliExpress aankopen voor in de klas – deel 3 (spel en muziek)

(Door Deveney) Ik ben nog niet klaar met mijn AliExpress aankopen, want vandaag heb ik nog een lading (voor nu even de laatste, haha!). Ik heb weer verschillende aankopen gedaan, zoals spelletjes voor tussendoor en muziekinstrumentjes. De linkjes staan weer vermeld in de blog. Kijk je mee?

Houten telpuzzel

Toen ik deze puzzel aanschafte, was ik vooral benieuwd naar de kwaliteit van de houten puzzeltjes op AliExpress. Zoals verwacht, is dit niet de mooiste puzzel. Toch vind ik de puzzel leuk voor kinderen die beginnen met tellen. Deze puzzel kostte 2,19 euro.

Puzzel bal

Deze puzzelbal vond ik er leuk uitzien om in te zetten als tussendoortje in de klas. Ik kwam er echter achter dat de puzzel moeilijker is dan het lijkt! Het is nog een uitdaging om het balletje op de ‘rails’ te krijgen (mij lukt het alleen per toeval, wanneer ik hard schud). Hierdoor denk ik dat de bal wel leuk is om in te zetten in de wat hogere klassen. Ik kocht hem voor 2,81 euro.

Puzzel kubus

Deze puzzelkubus is net wat gemakkelijker dan de bal. Het balletje blijft namelijk in het doolhof zitten. Wel kan het naar alle kanten van de kubus. Ook leuk als tussendoortje. Deze kocht ik voor 2,83 euro.

3D puzzel olifant

Deze olifant kunnen de kinderen zelf in en uit elkaar halen. Erg leuk! Ik vraag me alleen af hoelang het plastic heel blijft. Deze kocht ik voor 2,79 euro. Er waren ook nog andere varianten, zoals andere dieren en voertuigen.

Mijn AliExpress aankopen voor in de klas - deel 3 (spel en muziek)

Cijferrups

Deze rups van vilt kunnen de kinderen gebruiken om getalherkenning te oefenen. De getallen zitten met klittenband vast en kunnen er dus afgehaald worden en er weer opgeplakt worden. Deze kocht ik voor 4,16 euro en voelt stevig aan. Ook hier zijn andere varianten van.

Houten rammelaar met belletjes

Deze vrolijk gekleurde rammelaar kocht ik voor 1,56 euro en doet wat hij moet doen. Hou er wel rekening mee dat de muziekinstrumentjes wat klein uit kunnen vallen.

Houten castagnetten

O wat vond ik castagnetten leuk toen ik klein was! Toen ik deze voorbij zag komen, wilde ik ze daarom ook meteen bestellen. Voor 0,61 euro per stuk heb ik er twee gekocht. Je kunt niet kiezen welke variant je wilt, maar ik vond ze allemaal leuk. Zelf heb ik twee dezelfde gekregen, beide met een beertje erop.

Houten muziek instrument

Het houten muziek instrument met het losse stokje zet ik er toch bij, maar is geen aanrader! Het hout splintert en is dus niet veilig voor kinderen.

Houten sambaballen

Voor 0,60 euro per stuk kocht ik vier van deze sambaballen. Ze zijn vrolijk beschilderd en echt op het formaat van jonge kinderen. Ik vond ze zelf namelijk vrij klein uitvallen, maar dit is vaker zo met artikelen van AliExpress.

Schudeitjes

Ik kocht verschillende schudeitjes, namelijk twee bedrukte schudeitjes voor 0,80 euro per stuk. Dit zijn houten eitjes. Ook kocht ik plastic schudeitjes voor 1,66 euro per twee eitjes.

Lees ook: MIJN ALIEXPRESS AANKOPEN VOOR IN DE KLAS – DEEL 2

Let op

  • Prijzen kunnen afwijken, deze veranderen namelijk continu.
  • Bestel voor niet meer dan 22 euro bij dezelfde webshop. Wanneer je voor meer euro’s bestelt, bestaat de kans dat er douanekosten moeten worden betaald.
  • Lees de recensies van de producten, voordat je deze aanschaft.
  • Let op dat er bij sommige verkopers verzendkosten betaald moeten worden.