Nieuwe rugzak

Nieuw schooljaar, nieuwe rugzak

Nu mijn buik wat meer begint te groeien, was ik op zoek naar een goede rugtas. Een schoudertas vond ik niet zo handig meer. Gelukkig kreeg ik precies op het goede moment een rugzak van Omoda. 

Het moest natuurlijk wel een beetje een mooie zijn. Een beetje classy, in een mooie kleur en het liefst ook lekker stevig.
Het leek me ook fijn om een rugzak te hebben waar mijn laptop en/of mijn iPad in kan. Die laatste sleep ik vaak mee naar school om met de kinderen te kunnen programmeren of met de Osmo te kunnen spelen.

Lees ook: LEREN PROGRAMMEREN MET OSMO CODING

Nieuwe rugzak

Nieuwe rugzak

Ik kwam uit op een Blauwe Herschel Rugtas. Die vond ik meteen erg mooi. Inderdaad classy, een mooie kleur en lekker stevig. Het vak om je laptop in te kunnen doen is ruim. Ik heb een 15 inch laptop en die past er goed in. Mijn iPad gaat er dus helemaal makkelijk in.

En wat ben ik blij met de stevige banden! Geen rugpijn voor mij, aangezien deze rugzak is geïnspireerd op de bergsport.

Nieuwe rugzak

Hij is ook echt groot! Daar gaan makkelijk mijn papieren, appeltjes, lunchbakjes en materialen in. Ik sleep vaak nogal wat mee naar school.

Zo gaan er regelmatig prentenboeken van huis mee naar school en weer terug. Ook mijn collega’s weten me te vinden. Aan prentenboeken heb ik een halve bibliotheek thuis. Maar boeken zijn zwaar en passen ook niet overal in. Wel in deze rugtas.

De riempjes vind ik ook erg mooi, ziet er wel chic uit. Een rugzak is vaak zo’n hobbezak, maar deze heeft echt stijl! De riempjes zijn vrij stug. Maar gelukkig wordt dat opgelost door het magneet dat eraan zit. Ik kan het heel makkelijk open en dicht klikken.

Hier ga ik de laatste weken voor mijn verlof veel plezier van beleven. En na mijn verlof gebruik ik ‘m gewoon als babytas. Past genoeg in ;).

Lees ook: WAT ZIT ER IN MIJN SCHOOLTAS?

Voor dit blog kreeg ik producten. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 

BewarenBewaren