Pettson & Findus doeboeken WIN

Pettson & Findus doeboeken WIN

De populaire Zweedse kinderboekpersonages Pettson en Findus zijn nu ook te vinden in twee leuke nieuwe doe-boekjes. Met deze boekjes oefen je met klokkijken en speel je spelletjes rond kerst. Je kunt ze allebei winnen!

Pettson & Findus

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een boek van Pettson en Findus heb gelezen, maar ze zijn wel populair onder vooral jonge kinderen. Opa Pettson en zijn kat Findus beleven allerlei avonturen op de kleine Zweedse boerderij van Pettson. Er zijn dan ook allerlei verschillende boeken rond het duo gebouwd, zoals prentenboeken, receptenboeken en nu dus ook doe-boeken voor kinderen vanaf 5 jaar.

Pettson & Findus leren klokkijken

Pettson & Findus leren klokkijken

Laat jij de haan op het juiste tijdstip kraaien? Zorg jij ervoor dat Pettson het kippenhok tijdig sluit voor de vos kan toeslaan? En weet jij tot hoe laat Findus’ verjaardagsfeestje zal duren? Met dit fijne spelletjesboek van Pettson en Findus leer je de klok lezen in 1, 2, 3.

Bekijk hier het doeboekje klokkijken.

Pettson & Findus Kerstspelletjes

Pettson & Findus Kerstspelletjes

Maak je eigen kerstkaartjes, wijs de Kerstman de juiste weg naar Pettson en Findus en los de raadsels op! Met twee kerstkaartjes in het boek om zelf uit te knippen is dit een leuk doeboek voor iedereen die van Pettson en Findus en Kerstmis houdt!

Bekijk hier het doeboekje kerst.

Over de maker

De Zweedse Sven Nordqvist won in 1983 een wedstrijd voor prentenboeken. Maar zijn grote doorbraak kwam twee jaar later. Toen verscheen Pannenkoekentaart, het eerste boek rond opa Pettson en zijn kat Findus.

Win

Je maakt kans op allebei de doeboeken. Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen. 22 november mail ik de winnaar.