ik leer lezen met Zwijsen WIN kijk, die puk en loe

ik leer lezen met Zwijsen WIN kijk, die puk en loe

Er zijn nu zes nieuwe boeken in de serie ik leer lezen met Zwijsen. Deze AVI-serie (AVI Start t/m AVI E4) is speciaal voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar die leren lezen. Alle verhalen zijn bedacht door bekende schrijvers en illustratoren, zoals Mark Janssen, Rindert Kromhout en Annemarie van den Brink. Je kunt het boek kijk, die puk en loe winnen.

ik leer lezen met Zwijsen

Er zijn vaak maar weinig boeken in AVI Start te vinden, gelukkig zijn er nu twee toegevoegd aan de serie ik leer lezen met Zwijsen. Er zijn nu 24 titels in de serie en is een mooi basispakket voor beginnende lezers op AVI Start t/m AVI E4. Voor kinderen is het belangrijk om veel leeskilometers te maken, dus lees ik ook zoveel mogelijk met “onze” groep 3. Mijn man schreef wat boeken voor beginnende lezers, zoals op reis naar de maan

Maar het aanbod is schaars, dus je moet echt flink zoeken naar iets dat bij je kind past. Daarom ben ik heel blij dat er twee AVI Start boekjes zijn toegevoegd, maar alle titels zijn leuk. De verhalen hebben een eenvoudige opbouw en zijn verdeeld in kleine hoofdstukken. De zinnen zijn kort, de bladspiegel is overzichtelijk en de illustraties kleurrijk. De boeken zijn hierdoor toegankelijk, leuk en herkenbaar voor alle beginnende lezers. De boeken zien er heel leuk uit en nodigen echt uit tot lezen, dus heel leuk voor “onze” groep 3.

Bekijk de hele serie hier.

kijk, die puk en loe

kijk, die puk en loe

Onze kleuter thuis vindt de zoekboeken voor beginnende lezers heel leuk en kan al aardig wat woordjes lezen. Ze is nu ook fan van het boek kijk, die puk en loe, want ook hier staan losse woorden bij. De zinnen durft ze nog niet altijd te lezen, maar de korte woorden met drie letters vindt ze heel leuk. Een ideale combinatie dus voor echt net startende lezers die nog niet alle letters hebben geleerd en de kinderen die dat wel hebben. Daarom vinden we kijk, die puk en loe van Mark Janssen ook zo leuk. Een leuk verhaal met wat extra woorden om te lezen dus, hier kan ze nog een tijdje plezier van hebben.

kijk, die puk en loe

Bekijk het boek hier. 

Win

Je maakt dus kans op het boek kijk, die puk en loe. Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen, woensdag 29 november mail ik de winnaar.

Er staat een affiliate link in dit blog.