PLAYMOBIL Boswachtershuis en voederplaats

PLAYMOBIL Boswachtershuis en voederplaats

Ik kreeg het PLAYMOBIL Boswachtershuis en de voederplaats voor bosdieren. Fantastisch speelgoed voor het thema herfst! Ik laat je graag zien wat er bij zit. 

Het bos en de herfst horen bij elkaar. Hier vind je tenslotte al die mooie herfstmaterialen. En wie zorgt er voor het bos? De boswachter. Hij heeft zijn eigen huis in het bos.

PLAYMOBIL Boswachtershuis

PLAYMOBIL Boswachtershuis en voederplaats

Het PLAYMOBIL Boswachtershuis is een groot huis met hertengewei boven de deur. Het heeft drie poppetjes: de boswachter, zijn vrouw en hun zoontje. Er zitten veel accessoires bij, zoals een jachtgeweer en een pannenset om ook in de wildernis te overleven. Ik heb de kleinste voorwerpen er niet bij gedaan, dat raakt wat sneller kwijt.

Er is een boom bij met vogelnestje, een ladder en een schommel voor het kind.

Binnenkant PLAYMOBIL Boswachtershuis

Aan de binnenkant van het huis is ruimte voor een bed. Hier kunnen ook gewonde dieren op verzorgd worden. De deuren en ramen kunnen uiteraard open en dicht.

Ook is er een bureau speciaal voor de boswachter om aan te werken. Hier kun je gezellig het hondenhok met hond bij zetten ;).

Voederplaats

voederplaats

Ik kreeg ook de voederplaats voor bosdieren. Hier zitten veel kleine diertjes en mooie bomen bij. Ook is er een poppetje, een vrouw, die de dieren kan verzorgen. Ik vind vooral de paddenstoelen zo schattig!

Spelen

Dieren boswachterhuis en voederplaats

De kinderen zijn er naar hartelust mee aan het spelen. Regelmatig zie ik alle dieren op een rij staan, of wordt het hek weer netjes neer gezet. Met de poppetjes kunnen de kinderen een mooi rollenspel spelen. De dieren worden verzorgd in het hospitaal en ze krijgen te eten bij de voederplaats.

Herfst

PLAYMOBIL Boswachtershuis en voederplaats herfst

Om er echt een herfsttafereel van te maken, heb ik wat boomschors en kleine blaadjes toegevoegd. Hier kunnen de kinderen holletjes mee maken voor de kleine diertjes, zoals de muizen en de egels.

Lees ook TELKAARTEN HERFST

ZELF HERFSTKLEI MAKEN MET MAKKELIJK RECEPT!

LEREN OVER DE HERFST MET NOTEN

PLAYMOBIL Boswachtershuis kopen

Het PLAYMOBIL Boswachtershuis is €44,99

PLAYMOBIL Voederplaats voor bosdieren kost €24,99