Leren Laptoptas Efisio Brown

Review: laptoptas voor school

Ken je dat? Je juffen- (of meester-) zit propvol. En dan wil je ook nog je laptop meenemen. Wat nu? Ik ging op zoek naar een goede laptoptas. 

Ik heb een nieuwe, 15 inch laptop besteld. Maar deze moet nog geleverd worden, wordt waarschijnlijk eind december. Ik ging wel vast op zoek naar een nieuwe laptoptas.

Ik had twee eisen:
1. Hij moet stevig zijn.
2. Er moet veel in kunnen, want het wordt ook mijn schooltas.

Laptoptas voor school

Leren Laptoptas Efisio Brown

Ik kwam uit bij de Leren Laptoptas Efisio Brown. Er hangt een prijskaartje aan, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Mijn nieuwe laptop is ook behoorlijk aan de prijs, dus daar mag wel een goede bescherming omheen ;).

Leren Laptoptas Efisio Brown

Leren Laptoptas Efisio Brown

De levering was heel snel, de dag na het bestellen had ik ‘m al in huis. Hij zat goed verpakt in een kartonnen doos met wat bescherming eromheen. Ik rook meteen dat het van echt leer is gemaakt.

Ik vind de dames laptoptas prachtig! Het liefst nam ik ‘m nu al elke dag mee naar school. Maar toch ben ik er ook heel zuinig op en wil ik de laptoptas liever bewaren tot ik ook echt de laptop heb die erin hoort.

Vakken in de tas

Laptopvak laptoptas

De tas heeft twee grote vakken, waarvan een specifiek voor de laptop. Er zit een zacht klepje in waarmee je de laptop met klittenband kunt vastzetten. Het tweede vak is net zo groot, daar kunnen dus prima al mijn juffenspullen in, want ik sleep nogal wat mee op een dag…
In het midden zit ook nog een wat smaller vak. Mooi om spullen in te verstoppen ;).

Stevig?

Stevig? Dat is de tas zeker! Het is van echt leer gemaakt en heeft goede ritsen. Ik verwacht dat ik lang met deze tas kan doen zonder dat het stuk zal gaan.

Banner gesponsord blog