MAMA SIERAAD

Review mama sieraad met kortingscode

Onze dochter is nu zes weken oud en maakte ons een mooi gezin van vier. Daarom vond ik het wel heel leuk om een mama sieraad te laten maken met de namen van onze kinderen erop. Jij kunt er ook een bestellen met de speciale kortingscode die ik voor je heb. 

Mama sieraad

Ik mocht een mooi mama sieraad uitzoeken van Kaya sieraden. Je hebt kettingen en armbaden die je ook nog eens heel persoonlijk kan laten maken. De website ziet er heel mooi en verzorgd uit en er is zoveel mogelijk! Ik ging op zoek naar een ketting waar ik de namen van onze kinderen in kon laten graveren. Je hebt ontzettend veel keus voor een mama ketting, ik deed dus wel even over de beslissing. Als je wilt, kun je uren doorbrengen om de verschillende mogelijkheden te bekijken en tegen elkaar af te wegen. Ik vind ronde vormen en zilver heel mooi, dus koos ik voor Eternity Duo. Op de grootste cirkel liet ik de naam van onze zoon en op de kleine cirkel de naam van onze dochter graveren. Op de achterkant staat hun geboortedatum.

Mooi doosje

Mama sieraad

De ketting kwam precies op tijd voor mijn verjaardag binnen, dus heb ik er mooi mee kunnen pronken tijdens mijn feestje. Het werd geleverd in een mooi doosje met een zilverpoetsdoekje. Wel zo fijn, want je ziet snel vingerafdrukken op het fijne zilver. De ketting is heel fijntjes en daardoor heel licht om je nek. Je kunt het op drie verschillende standen dragen. Ook heel fijn voor mij, aangezien ik niet zo groot ben.

mama sieraad

Lees ook: REVIEW: MAMA SIERAAD

Korting

Je kunt ook een mooi mama sieraad bestellen met de kortingscode die ik voor je heb. Vul bij de winkelwagen de kortingscode 15jufmaike en je ontvangt 15% korting op je bestelling! Laat je me zien wat je hebt besteld?

banner producten

BewarenBewaren

BewarenBewaren