Shoplog Sinterklaas

Shoplog Sinterklaas

Ik kon het weer niet laten, ik was bij de Action en de Xenos en moest en zou Sinterklaas spul inslaan. En dan sta ik dit jaar niet eens voor de klas in die periode… Maar ik was dan ook niet veel geld kwijt. Kijk mee wat ik heb gekocht in Shoplog Sinterklaas

Shoplog Sinterklaas

Ik was er op tijd bij dit jaar, al in de herfstvakantie heb ik spulletjes bij elkaar gezocht voor Sinterklaas. Hoe eerder je bent, hoe meer kans je hebt op leuke spulletjes bij de budget winkels. De bekende open haard heb ik niet gekocht, ik sta door mijn zwangerschapsverlof niet voor de klas dit jaar rond de Sinterklaastijd en voor thuis vind ik ‘m veel te groot ;).

Ik was voor alle spulletjes die ik heb gekocht zo’n €30,- in totaal kwijt.

Bekijk ook: RUSTBOEKJE SINTERKLAAS

Kleuren, knutselen en fröbelen

Kleuren en spel

Het supergroot Sinterklaasboek koop ik elk jaar bij de Action en is maar €1,99. Ik heb die van vorig jaar ook nog, dus onze peuter heeft heerlijk wat te knutselen ;). Ik vind ‘m voor de klas ook leuk, want dan kunnen er meerdere kinderen tegelijk eraan kleuren. Kunnen ze goed overleggen welke kleuren ze willen gebruiken bijvoorbeeld.

Het Sinterklaas kadootjesspel was bij de Xenos €1,99. Het is een spel voor de volwassenen. Je brengt allemaal wat cadeautjes in en moet ze zien te verdienen met het bordspel. Je kunt het ook gebruiken als je lootjes hebt getrokken, om te bepalen wie wanneer zijn of haar cadeautje mag openmaken. Ook leuk om met je team te doen!

De XXL kleurplaat op rol lijkt me ook erg leuk om in te kleuren met onze peuter. Ook met de klas kun je hier weer een gezamenlijk werkje van maken, bijvoorbeeld op 5 december zelf. Deze was ook €1,99 bij de Xenos.

In de grote blauwe doos zit een raamposter. Deze kun je nog een beetje inkleuren en voor je raam hangen voor Sinterklaas. Deze was €1,49 bij Xenos.

Strijkkralen zijn altijd aantrekkelijk voor kinderen. Er zit een voorbeeld van een huisje en een Sinterklaas in. Leuk om zelf cadeautjes mee te maken of te gebruiken als aankleding. Maar €0,78 bij Action.

Knutselen!

Knutselpakketten

Natuurlijk kocht ik nog veel meer knutselmateriaal. Bij de Xenos ook een klein jutezak, €0,79. Daar kan onze peuter zelf met kleine cadeautjes mee spelen.

De stempelset komt bij de Xenos vandaan en was €2,99. Met tekst, sint en pieten, huisjes en schoenen.

Stickers kun je nooit genoeg hebben en waren maar €0,98 bij Action. Er zitten nu ook gekleurde pieten bij.

Met het Sinterklaas mozaïek kunnen de kinderen zelf diamantjes plakken. Ook zitten er grappige wiebeloogjes bij. €0,79 bij Action.

Met de luxe stickersset heb je van die mooie zilveren stickers, heel populair bij kinderen. Ook leuk om uit te delen als beloningsstickers. €0,79 bij Action.

De knutsel schoorsteen vind ik heel leuk om in een hoek of kijktafel te zetten. Er zitten ook gekleurde pietjes bij om mee te spelen. €1,89 bij Action.

In het Sinterklaas doeboek vind je allerlei opdrachten: puzzels, spelletjes, kleurplaten en stickers. Ook met donkere en lichte pietjes.

En nog meer knutselen

Shoplog Sinterklaas

Er is zoveel leuk knutselmateriaal te vinden! En ik kon het niet laten om het allemaal te kopen. Dit krijgt onze peuter nooit af, want er zitten ook nog wat knutsel ideeën in mijn hoofd ;).

In de Sinterklaas activiteitenset zitten allerlei knutselopdrachten. Zo kun je huisjes maken die je voor het raam kunt zetten, er zitten maskers in, pakjes, glitterfoam, een inkleurballon en magische vellen. Ook voor maar €1,89 bij de Action!

Met het Sinterklaas knutselsetje knutsel je grappige vingerpoppetjes waar je vervolgens een spel mee kunt doen. Ook zitten er vier foam figuren in om te knutselen. €0,76 bij Action.

De Sinterklaas cadeaudoosjes zijn ook erg leuk om neer te zetten en mee te spelen. Het zijn simpele vellen waar de vouwlijnen al op staan. €0,59 Action.

In het Sinterklaas kleur- en spelletjesboek staan veel cijferkleurplaten, altijd leuk en kleurplaten. €0,76 Action. Met roetveegpieten.

Kleur de huisjes vind ik vooral heel leuk voor bij het raam, staat zo gezellig! €0,69 bij Action.

Bekijk ook: DE LEUKSTE SINTERKLAAS SPELLETJES

Ik heb dus aardig wat geshopt, maar ben ook zeker van plan om het voor volgend schooljaar te bewaren als ik wel weer voor de klas sta. Wat heb jij gekocht voor de Sinterklaastijd? 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren