Traktatie doosje vouwen printable

Traktatie doosje vouwen printable

Ik maakte een printable voor een traktatie doosje vouwen. Er past een klein zakje koekjes in, rozijntjes of een vingerpoppetje. 

Ik maakte het traktatie doosje voor mijn dochter die één werd. Ik stopte er een zakje met nijntje koekjes in. Ik blijk zelf niet zo’n vouwwonder, want het zag er niet helemaal zo uit zoals ik het zou willen ;). Maar als je wat beter kan vouwen, is het een heel leuk doosje! Ik hoor graag of het je gelukt is om het goed te vouwen.

Traktatie doosje vouwen printable

Ik heb verschillende printables gemaakt. Twee voor jongens en twee voor meisjes, in verschillende afbeeldingen.

Doosje jongen

Traktatie doosje vouwen printable

Download jongen 1

Traktatie doosje vouwen printable jongen 2

Doosje jongen 2

Traktatie doosje vouwen printable meisje

Traktatie doosje vouwen printable meisje

Doosje meisje groot

Traktatie doosje vouwen printable meisje 2

Doosje meisje 2

Kijk ook de andere leuke traktaties voor peuters.

Traktatie doosje vouwen