Billy en het geheim onder de trap

WIN Billy en het geheim onder de trap

De moeder van Billy is extreem in schoonmaken. In Billy en het geheim onder de trap verhuizen ze zelfs regelmatig met de hoop op een nog schonere buurt. Een grappig en absurd verhaal voor kinderen vanaf 8 jaar. Win een van de twee exemplaren voor de zomervakantie! 

Billy en het geheim onder de trap

In het nieuwe kinderboek Billy en het geheim onder de trap maakt de mama van Billy Brandschoon het wel heel bont. Zij gruwelt van viezigheid en wil steeds weer verhuizen in de hoop dat de nieuwe buurt schoner en frisser is. Inmiddels is Billy al twaalf keer verhuisd! Ze heeft plannen om weer opnieuw te verhuizen. Maar Billy wil geen dertiende keer. Hij heeft een heel leuk buurmeisje, Rosa, en achter de trapkast hebben ze een geheime kelder ontdekt. Zouden ze samen de verhuizing kunnen voorkomen?

Het boek is geschreven door Krista Okma. De illustraties zijn van Chris Vosters.

Billy en het geheim onder de trap

Lees ook: 10 TIPS TEGEN DE ZOMERDIP

Wat vind ik?

Het boek is goed te lezen, het is in makkelijke zinnen geschreven. Het begint al spannend met een zwarte streep die over de witte muur loopt in de trapkast. Ook Rosa ontmoet hij bij de eerste bladzijdes. De spanning of Billy weer moet verhuizen is te voelen in het hele boek.

Lees ook: VOORKOM LEESACHTERSTAND IN ZOMERVAKANTIE

Winnen

Van de uitgever, Clavis, mag ik twee boeken weggeven. Een leuk, grappig en spannend boek voor de zomervakantie!

Wat moet je doen?

Zet hieronder in een reactie (op de site dus) voor wie je het boek wilt winnen en waarom. Dinsdag 11 juli maak ik de winnaars bekend.

Bestel het boek bij Libris.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren