De Gorgels taalspelletjes

WIN De Gorgels taalspelletjes

De Gorgels zijn razend populair en terecht ook, het boek is heel leuk! Met De Gorgels taalspelletjes kun je aansluiten bij school of het in de klas inzetten voor extra werk. Je kunt een exemplaar winnen. Voor kinderen vanaf 7 jaar. 

Winactie afgelopen

De Gorgels

De Gorgels is geschreven door Jochem Myjer en is heel grappig én spannend. Jochem Myjer is natuurlijk een kei in verhalen vertellen en dat zie je goed terug in het boek.

Er zijn al meer spellen gemaakt in dezelfde serie, zoals de magnetische spellingsdoos en het AVI kwartet.

De Gorgels taalspelletjes

Met diverse spellen, de dobbelsteen en de zandloper oefenen kinderen spelenderwijs met taal. Doordat de stiften uitwisbaar zijn, kunnen de taalspelletjes eindeloos gespeeld worden. Elk spel wordt op twee niveaus aangeboden waardoor ook kinderen van verschillende leeftijden met elkaar kunnen spelen. Leuk dat je de spelletjes met z’n tweeën kan spelen en dat de woorden uit het boek van De Gorgels gebruikt worden.

De Gorgels

Er zijn in totaal 6 spellen te spelen: woorden maken, woorden compleet maken, woorden bedenken met, zinnen maken met, woordzoeker, raad het woord en woordenslang.

Er is een makkelijke en een moeilijke kant per spel. Dus ik ga het zeker ook al voor de sterke lezers van mijn groep 3 inzetten. Zo kunnen zij waarschijnlijk al woorden compleet maken met bepaalde letters. Je kunt er voor kiezen om niet alle spellen meteen neer te leggen, maar alleen de kaarten waarvan jij denkt dat ze het makkelijk aan kunnen. Maar voor de hoge verwachtingen kun je natuurlijk ook alles neerleggen ;).

Win

Ik mag een koffer met De Gorgels taalspelletjes weggeven. Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen. De winnaar krijgt dinsdag 25 september een mail.

Koop de taalspellen in de boekhandel of hier.

 

De Gorgels taalspelletjes voor kinderen vanaf 7 jaar